Medlemskap
Färgglada maträtter redo för servering på restaurang.

Unna dig mat och dryck på Jönköpings bästa krogar

Jönköping ligger vid Vätterns södra strand och är den nionde största tätorten i vårt avlånga land. Staden är också hem för en rad spännande restauranger och barer! Om du bor i eller har bokat en tripp till Jönköping har du med andra ord mycket att se fram emot när det kommer till mat och dryck.

Guldkorn vid piren och Tändsticksområdet

Du bör definitivt ta en tur till både hamnpiren och Tändsticksområdet i Jönköping. Vid hamnpiren hittar du härliga uteserveringar medan Tändsticksområdet bjuder på mer nischade matställen och unika miljöer. De populäraste ställena att besöka vid hamnpiren erbjuder breda menyer för alla smaker. I Tändsticksområdet är i sin tur NÒR en ledande aktör med sina klassiska rätter och goda drinkar, som serveras i en mysig och avslappnad miljö.

Något för alla plånböcker och smaklökar

Det gastronomiska intresset i Sveriges nionde största tätort har vuxit lavinartat på väldigt kort tid och det dyker ständigt upp nya ställen att utforska. Från pizza, pasta, kebab, sushi och burgare till lyxiga gourmetrestauranger med trerättersmeny – i Jönköping finns det definitivt något för alla plånböcker och smaklökar. Boka en tripp till Jönköping och gör dig redo för en oförglömlig matresa!

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens