Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Skellefteå Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Skellefteå

Ska du boka kurs- eller konferenslokaler i Skellefteå? Populära Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell ligger mitt i city och har nära till sevärdheter, lokaltrafik och Skellefteå flygplats.

Konferenshotellet Quality Hotel Skellefteå Stadshotell passar perfekt när du vill samla teamet för mötet, kickoffen eller den längre konferensen. Hotellet erbjuder flera moderna lokaler för både större och mindre konferenser. Personalen hjälper gärna till med allt från teknik och planering, fika och snacks, till finare middagar och after work eller mingel.

Självklart passar lokalerna även till festligare event, oavsett om du bokar som företag eller privatperson. Här finns alla möjligheter att anordna bröllopsmiddag, möhippa eller svensexa. Om ni har något roligt att fira eller är på danshumör kan hotellet dessutom erbjuda Skellefteås populäraste restaurang och nattklubb, Verandan.

När det börjar bli dags för teamaktiviteter har Quality Hotel Skellefteå Stadshotell en relaxavdelning där ni kan slappna av efter en lång dag med kreativa möten och presentationer. Slå er ner i ett av relaxrummen och njut av den vackra utsikten över Stadsparken och Skellefteälven, eller varför inte bada bastu och sedan sjunka ner i den sköna jacuzzin?

Om ni är på jakt efter något med lite mer fart och fläkt har Skellefteå allt vad en stad kan erbjuda med restauranger och Nordanå, stadens kulturcentrum, i närheten av hotellet. Eller passa på att utforska den vackra, norrländska naturen. Med sin långa kustremsa och närliggande skärgård finns många vackra utflyktsmål. Är ni på besök under vintertid får ni inte missa att åka hundspann, gå på älgsafari eller vinterbada.

Välkommen till Skellefteå! 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.