Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Umeå Sverige

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferenslokaler i centrala Umeå

Ska du ha möte, konferens eller fest i Umeå? På centralt belägna Clarion Collection® Hotel Uman kan vi fixa det mesta, vare sig du behöver den perfekta lokalen, något gott att äta och dricka eller en sovplats, såklart.

Våra konferenslokaler passar utmärkt för styrelsemötet och kickoffen, liksom till större evenemang och event. Pauser med fika och uppiggande kaffe är ett måste under konferensen, och vi hjälper gärna till att anordna luncher och middagar. Norrlands karaktäristiska smaker letar sig gärna och ofta in i våra menyer med specialiteter som renskav och västerbottengratäng. Missa inte att testa dessa norrländska delikatesser!  

Clarion Collection Hotel Uman ligger mitt i centrala Umeå, med vackra Umeälven som granne. Det går snabbt att ta sig hit, vare sig du kommer med tåg, buss eller flyg. Umeå centralstation ligger bara 800 meter bort medan Umeå flygplats är så nära som 4 kilometer.

Här har du nära till både butiker och shoppinggallerior samt stadens största attraktioner, såsom Norrlandsoperan, Bildmuseet, Västerbottens museum och kulturhuset Väven. I Umeå hittar ni också en levande golfkultur, om det är någon som har lust att gå en runda mellan mötena. Om ni vill ge er ut på lite mer naturnära teamaktiviteter så finns en hel del vandringsleder och älvar nära till hands. Varför inte passa på att testa forsränning? Vindelälven har klassats som ett av världens bästa vatten för just forsränning!

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.