Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Umeå

Välkommen till Umeå - Björkarnas stad! I denna kulturrika pärla haglar möjligheterna tätt - alla våra fyra hotell är belägna centralt i denna händelserika stad!

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Många spännande valmöjligheter

I Umeå är dina möjligheter många. Centralt på Storgatan hittar du två av våra hotell – Comfort Hotel Umeå City och Clarion Collection Hotel Uman. Comfort Hotel Umeå City ligger supercentralt och är ett utmärkt val för dig som vill resa modernt, enkelt och prisvärt. Ett stenkast upp för samma gata, intill Umeälven, hittar du Clarion Collection Hotel Uman. Ett vackert hotell med ett stort serviceutbud för den som söker smidighet och komfort på resan. Bara två gator bort ligger sedan Comfort Hotel WinnSkolgatan. Detta smakrika och moderna hotell är ett perfekt alternativ för dig som uppskattar design och gillar bo där det pulserar av liv. Hotellet ligger nämligen ovanpå den nybyggda gallerian Utopia. 

En perfekt kontrast av nytt, gammalt, stort och smått

Trots att Umeå inte är en av Sveriges största städer är det sannerligen ett kulturcentrum. Det skapar ett perfekt möte av storhet och spänning, och stillsamhet och charm. Staden är känd för sina många museum, festivaler och bubblande uteliv. Det är sedan lång tid tillbaka också en av Sveriges mest omtyckta studentstäder. Det är helt enkelt i Umeå det händer. Oavsett vilket av hotellen du väljer kommer du att ha gångavstånd till allt det goda som Umeå har att erbjuda.           

Konferens, möten och lokaler i Umeå

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Umeå? Du hittar vårt utbud här. 

Närliggande destinationer

Skellefteå

Läs mindre
5 hotell i Umeå

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.