Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Vänersborg Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och möten i Vänersborg

Ska du boka kurs- eller konferenslokaler i Vänersborg? På konferenshotellet Quality Hotel™ Vänersborg finns konferensmöjligheter för allt från det lilla mötet till den stora kickoffen.

Söker du konferenslokaler, mötesrum, mässlokaler eller den perfekta platsen för ditt event, fest eller mässa i Vänersborg/Trestad så har du hittat rätt. Vårt konferenshotell ligger bara 15 minuter från Trollhättan Vänersborgs flygplats och endast 2 kilometer från Vänersborgs centralstation och småstadens charmiga historiska centrum.

Vänersborg kan skryta med sitt idylliska läge vid Vänerns strandkant, och är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Västra Götalands natur och kultur. Ta med deltagarna på en vandring i nya Ekopark Halle-Hunneberg. Där kan ni besöka det populära upplevelsecentrumet Kungajaktsmuséet Älgens Berg, åka på Älgsafari och utforska platåbergens mytomspunna och orörda natur. Är du på konferens i Vänersborg har du också nära till Vänersborg museum, Stallbacka industriområde, Saabs bilmuseum, NÄL och Högskolan Väst.

Med tät tågtrafik till Göteborg är du bara 50 minuter från storstaden. Och från Stockholm går direkttåg till Vänersborg dagligen. Med andra ord kan konferensgäster och kursdeltagare enkelt ta sig hit från hela landet. Välkommen till vackra Vänersborg!

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.