Medlemskap
Fyra personer som skrattar runt ett bord på en restaurang på Quality Hotel.

Populära restauranger och barer i Sandnes

Brett utbud av barer och restauranger i Vänersborg

Välkommen till en matdestination för alla smaker och tillfällen. Utforska Vänerns sydspets genom dina smaklökar och besök några av stadens fantastiska barer och restauranger, flera med sjöutsikt.

Middag med sjöutsikt

Välkommen till en matdestination som erbjuder allt och lite till. Vare sig du är en finsmakare eller föredrar en enkel middag, kommer Vänersborg inte att göra dig besviken. Här hittar du barer och restauranger med menyer fulla av både lokala specialiteter och internationella inslag. På flera av stadens populära ställen kan du skymta en fantastisk utsikt över Vänern. Glöm vardagens bekymmer och njut av vällagade rätter i gott sällskap. Välkommen till Vänersborg.

Ny energi efter utflykten

Om du är på besök i staden är Quality Hotel™ Vänersborg en perfekt utgångspunkt, med nära avstånd till både centrum och vackra naturområden. Bada i Sveriges största insjö Vänern, för att sedan njuta av en trerätters middag med vänner och familj – ja tack! Om dagens utflykt tagit på krafterna kan du hitta smakfulla rätter och svalkande drinkar under hotelltaket. I hotellets restaurang, Kök & Bar 93, serveras nämligen mat och dryck för alla smaker, både för stora och små.

Vänersborg

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens