Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Växjö Sverige

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och mötesrum i Växjö

Om du ska ha möte, konferens eller event i Växjö har vi flera alternativ för dig. På våra centralt belägna konferenshotell kan vi fixa det mesta, vare sig du behöver den perfekta lokalen, något gott att äta och dricka eller en säng för natten.

Våra konferenshotell Clarion Collection® Hotel Cardinal och Quality Hotel™ Royal Corner passar perfekt om du söker mötesrum och konferenslokaler i Växjö. Båda hotellen ligger mitt bland Växjös gågator med närhet till shopping, restaurangliv, Växjö domkyrka och sevärdheter.

På Clarion Collection Hotel Cardinal på Bäckgatan sitter ni i eleganta och charmiga lokaler som enkelt kan anpassas efter era behov och önskemål. Här finns också Tornrummet, ett mindre sammanträdesrum som passar perfekt för styrelsemöten, intervjuer eller små grupper.

På Quality Hotel Royal Corner på Liedbergsgatan finns gott om plats för större sällskap. Dagkonferens, kickoff, event, bankettmiddag eller utställningar - här kan du få hjälp med det mesta. På hotellet finns också en spa- och relaxavdelning, så passa på att ta ett dopp i poolen efter mötet.

Med våra lokalers centrala läge är du mitt i Växjö och det går snabbt att ta sig till hit, vare sig du kommer med tåg eller flyg. Växjö station ligger bara ca 500 meter bort och till Småland Airport tar det runt 15 minuter med bil.

Om ni ska ge er ut på teamaktiviteter är Glasriket ett populärt utflyktsmål. Här har unika och vackra glasföremål skapats ända sedan 1800-talet, så passa på att testa att munblåsa ett eget glas. Om ni vill uppleva lite mer äventyr och höga höjder inte är ett problem finns Little Rock Lake zipline, Europas längsta zipline, bara 40 minuter utanför staden. Kasta dig ut och upplev de småländska skogarna från ovan!  

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.