Medlemskap
Nybakat bröd från bageri Rug i centrala Köpenhamn.

Bröd & bakverk i världsklass på Rug i Köpenhamn

Starta dagen på bästa sätt med ett färskt bröd och en rykande kopp kaffe, eller njut av danska och franska baktraditioner med en modern twist. Välkommen till bageri Rug i Danmarks huvudstad.

Bageri med historiska och nutida smaker

Rug hittar du i hotell Villa Copenhagen med ett fantastiskt läge i centrala Köpenhamn. Bageriet speglar byggnadens historia i sällskap av moderna design- och inredningsdetaljer. Du får även smak av mixen av det historiska och det moderna i bageriets utbud. Nytänkande surdegsbröd, klassiskt danskt rågbröd, samt både danska och franska baktraditioner i en modern tappning. Rug är inte rädda för att experimentera med olika former och spännande smakkombinationer.

Hållbarhet i fokus på bageri Rug

Här på bageriet kan du äta bröd och bakverk med gott samvete. Rug arbetar aktivt med hållbarhet och lägger stor vikt vid att allt är närproducerat, ekologiskt och säsongsanpassat. De spannmål som används odlas lokalt, bara 30 kilometer utanför Köpenhamn. Bageriet Rug strävar helt enkelt efter att höja smak, arom och konsistens på ett hållbart sätt. Välkommen till ett bageri där historia möter det moderna, både på tallriken och i atmosfären.

Färska croissanter på bageri Rug i centrala Köpenhamn.Nybakade kanelbullar på bageri Rug i centrala Köpenhamn.

Rug

Köpenhamn