Medlemskap
Arendal, skärgård

Mat och dryck i vackra Arendal

Välkommen till en idyllisk matdestination där du hittar något för alla smaker och alla tillfällen. Njut av god mat och dryck med utsikt över vattnet i det livliga och hemtrevliga Arendal.

Utforska skärgårdspärlan Arendal

Vid kusten i Sørlandet ligger den populära sommarstaden Arendal. Arendal är en riktig skärgårdspärla som har mycket att bjuda på med närhet till det mesta. Matställen finns det gott om och vad är inte bättre än att njuta av en fantastisk middag eller en god drink vid vattnet. Under sommarmånaderna har Arendal ett aktivt båtliv och det finns många möjligheter att kombinera trevliga restaurangbesök med utsikt över vattnet, båtarna och hamnen.

Allt inom räckhåll

Här finns det många spännande restauranger och barer som genomsyras av Arendals idylliska charm. Promenera från ställe till ställe där allt är inom räckhåll. Varför inte börja med en lunch på en av alla uteserveringar i Arendal, för att sedan avsluta kvällen med en trevlig middag på The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel® Tyholmen. Är du inte redo att gå och lägga dig finns det flera barer längs bryggan som erbjuder goda drinkar och livemusik.

Arendal

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens