strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interior at Bolette at Comfort Hotel Victoria Florø

Bolette – mötesplats för alla tillfällen i Florø

Boka nu

Omgärdat av kullar och berg, fjordar och fjäll i Florø ligger den mysiga restaurangen Bolette. Här kan du njuta av välsmakande rätter från en à la carte-meny på en naturlig och social mötesplats i centrala Florø.

À la carte-meny och sociala omgivningar

Oavsett om du är på besök i den vackra staden Florø eller bor där omkring är Bolette den perfekta platsen för en god bit mat i en social och informell miljö. Här kan du njuta av läckra och välsmakande rätter från en à la carte-meny i gott sällskap av antingen vännerna, kollegorna, familjen eller kärleken – eller såklart helt på egen hand om du så önskar. Bolette är restaurangen för alla.

“Easy – planet – enjoy”

På Bolette ska det vara enkelt att stanna till på en kopp kaffe, några drinkar eller en middag. Restaurangens motto är "easy – planet – enjoy", vilket är ett budskap om att detta ska vara en naturlig och social mötesplats för alla tillfällen. Restaurangen är också engagerad i hållbarhet och arbetar därför för att ta hand om både människor och natur. Stanna till på Bolette och njut av god mat och dryck, härlig musik och skön stämning – här ska alla stortrivas.

Nära centrum med historiskt namn

Bolette ligger på Comfort Hotel® Florø, bara 5 minuter från flygplatsen och i hjärtat av Florø centrum. Kuriosa: Visste du att restaurangen har fått sitt namn efter Bolette Helmers Olsen, kvinnan som i slutet av 1800-talet lade grunden till hotellverksamheten i Florø? Det här kanske inte är den roligaste roliga faktan att skryta om på fest, men du kanske kan imponera på några historieintresserade vänner när du skålar för livet inne på restaurangen?

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Markegata 43, 6900 Floro
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 75 25 55
 • emailContactE-post
  co.floro@strawberry.no
 • calendarBokning
  Boka nu