Medlemskap
Bryggen i Bregen en solig dag, människor njuter av uteserveringar.

Populära restauranger och barer i Bergen

Den vackra staden Bergen – med världsberömda Bryggen – bjuder på en mängd gastronomiska upplevelser. Här kan du frossa i unika rätter tillagade med lokala råvaror eller utforska spännande smaker från världens alla hörn.

Staden kryllar av kreativa kockar

Med sina smala gränder, idylliska trähus och den UNESCO-listade Bryggen är Bergen en fröjd för ögat. Men Bergen är också en stad där det vimlar av läckra restauranger som erbjuder gastronomiska upplevelser. En miljö som består av allt fler kreativa kockar, blandat med förstklassiga råvaror från både hav och land, gör att du hittar restauranger i världsklass i denna idylliska stad.

Mellan rogivande fjäll och stadspuls

Bergen är omgivet av rogivande fjäll, men också ett myllrande stadsliv där du kan njuta av riktigt god mat. Med över 200 matställen kommer du garanterat att hitta en restaurang som passar dina smaklökar. Förutom Michelinrestaurangerna BARE och Lysverket bjuds det på goda, hemlagade måltider i färgglada och avkopplande omgivningar på Restaurant Oleana. Här kan du också bara njuta av en god drink när du känner dig törstig efter en lång dag med shopping.

Matupplevelser vid flygplatsen

Du behöver inte ta dig in till Bergens centrum för att ta del av de kulinariska upplevelserna som genomsyrar staden. Vad sägs om ett stopp vid The Social Bar & Bistro när du har landat på Bergens flygplats? Här kan du njuta av smakerna av Bergen redan innan du sätter din fot på den berömda Bryggen eller besöker ett av Bergens många konst- och kulturutbud. Så innan du besöker stan kan du prova en av de lokala rätterna, till exempel raspeballer. Välkommen till fantastiska Bergen! Men du, kom ihåg paraplyet.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens