Medlemskap
Havsutsikt från Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund.

Populära restauranger och barer i Langesund

I vackra Langesund kan du njuta av varierad och lokal mat på stadens restauranger, ofta med utsikt över skärgården. Enligt många är Langesund även den norska stad som har flest soldagar. Det helt enkelt som uppgjort för att avnjuta en utsökt måltid – ofta med havets råvaror – i solens strålar.

Allt från pizzerior till caféer och barer

Langesund, som ligger i södra Norge, är kanske inte en världsmetropol, men det är ett idylliskt paradis med skärgård, båtar och flera matställen. Det finns med andra ord ingen anledning att svälta när du är här och menyerna på stadens restauranger är varierade och rika, vilket gör det lätt att hitta något för alla. Är du extra förtjust i fisk är detta definitivt staden för dig, men du kan även mätta magen på allt från pizzerior till "kinarestauranger" samt flera mysiga små caféer och barer.

Bistrorätter i skärgården

Langesund har maritima traditioner som sträcker sig tillbaka till 1570, vilket återspeglas i mycket av maten. Lockar det med boende, äventyrsbad, havsutsikt och välsmakande rätter på en och samma gång ska du bege dig till Quality Hotel™ Skjærgården med den tillhörande restaurangen The Social. Längst ut i Langesunds vackra skärgård kan du njuta av klassiska bistrorätter med en modern twist tillsammans med utsikten över den idylliska havsutsikten. Och du? Ta gärna med barnen!

Langesund

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka