Medlemskap
Färgglad sushi serverat på restaurang.

Goda smaker i norska semesterparadiset Larvik

Det norska semesterparadiset Larvik bjuder på hav, vacker natur och inte minst ett spännande utbud för matentusiaster. Här finns bistros, restauranger och barer i varje hörn som är väl värda att besöka.

Mat och dryck med havet som granne

Om du väljer att bo på något av våra hotell i Larvik har du chansen att slå två flugor i en smäll – få njuta av en fantastisk boendemiljö och äta god mat. Farris Bad är vårt spektakulära kusthotell vid stranden i Larvik och som erbjuder social dining med utsikt över havet. Även Quality Hotel™ Grand Larvik ligger vackert beläget vid hamnen och har en säsongsbetonad meny till både lunch och middag.

Utforska andra guldkorn i Larvik

Larvik är en mindre stad men trots det finns det mängder av restauranger och barer att utforska. Franskt, italienskt, nordiskt eller asiatiskt? Oavsett vilket kök du är sugen på så kommer du hitta det i Larvik. Många restauranger har uteservering och vacker utsikt över havet. Trots att Larvik är en stad som verkligen blommar ut på sommaren är det väldigt mysigt att åka hit även på vintern. Du är varmt välkommen, oavsett årstid.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka