strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Havsutsikt från spahotell Farris Bad i Larvik.

Spa vid mineralrik källa i Larvik

Larvik är ett sommarparadis redo att utforskas. Staden är känd för sin idylliska kust men har också närheten till berg och skogar. Här finns mycket att hitta på under sommarmånaderna. Väljer du att besöka Larvik under den kallare årstiden ska du inte missa spakulturen runt stadens egna källa.

Larvik – en stad med många möjligheter

Larvik i Norge ligger precis vid kusten, bara 1,5 timme från Oslo och väldigt nära Sandefjords flygplats. Det finns många anledningar att besöka just Larvik. Här kan du njuta av härliga bad på sommaren, ladda batterierna med en vandring i Bøkeskogen, upptäcka stadens spännande historia och ta en mysig shoppingrunda. Men Larvik är också en fantastisk spa- och wellnessdestination där du kan koppla av och hitta lugn och ro ensam, tillsammans med din partner eller med kompisgänget.

När hotellet är resans mål

I Larvik finns en gammal mineralrik hälsokälla som rinner genom staden. Redan på 1800-talet etablerades de första spabaden här. Larvik har alltså lockat spabesökare under en lång tid och traditionen fortsätter. Idag kan du till exempel besöka exklusiva spahotellet Farris Bad byggt runt källan. Upplev det näringsrika och hälsobringande vattnet, eller boka in en behandling efter behov och önskemål, bada bubbelpool, koppla av i hängande stolar och njut av god och balanserad kost.

Larvik

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka