Medlemskap
Skidbackar i mellersta Norges största alpina skidområde, Oppdal.

Populära restauranger och barer i Oppdal

I vackra och natursköna Oppdal kan du njuta av varierade och läckra rätter framtrollade av lokala råvaror av högsta klass. Sugen på en liten lunch, stor middag, en god kopp kaffe eller en snabb take-away? Oppdal got it covered!

Varierad och spännande mat

Oavsett om du är sugen på basturökt lammstek, stenugnsbakad pizza eller hembakade kakor så hittar du allt det goda i Oppdal. Här får du det du vill ha, och det du inte visste att du ville ha. Oppdals centrum är omgivet av fjällområdet Trollheimen och Dovre nationalpark, så det finns också gott om vackra vyer att njuta av medan du äter! Är du i Oppdal för att hänga i skidbacken hittar du ett bra utbud av mat och dryck även här.

Kärlek till mat och lokala råvaror

Oppdal = ett rikt kaffeliv, och många av restaurangerna doftar gott av nybryggt kaffe som du kan avnjuta med något gott att äta. Vill du se hur kockarna i Oppdal tillagar maten kan du besöka Restaurang Quality Hotel™ Skifer som har ett öppet kök. Eller vad sägs om att njuta av skaldjur eller pizza under bar himmel i solens strålar på SkiferTerrassen i samma byggnad? Maten i Oppdal är varierad, och gemensamt för alla restauranger är kärleken till mat och lokala råvaror. Och det märks på smaken!

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka