Medlemskap
Utsikt över Oslofjorden på restaurang Thief Roof Bar & Grill i Oslo.

Thief Roof Bar & Grill – bästa takterrassen i Oslo

Det är inte mycket som kan mäta sig med utsikt över den vackra Oslofjorden och Holmenkollen, samtidigt som man njuter av något gott i glaset och något smakrikt på tallriken. Allt detta får du på Thief Roof Bar och Thief Roof Grill. Välkommen!

Fantastisk utsikt över Oslofjorden

Takterrassen på THE THIEF kan kanske utnämnas som Oslos bästa takbar. Här kommer du att kunna blicka ut över Oslofjorden och få en fantastisk utsikt över Oslo. Den rymliga takytan gör att det finns gott om plats för trevlig stunder. Små och stora sittgrupper skapar en somrig och bekväm atmosfär, oavsett om du kopplar av med goda vänner eller firar ett stort tillfälle.

Avslappnad bar för hela sommarsäsongen

De unika borden i sittgrupperna är speciellt utformade för att det ska kunna placeras en ishink med flaskor där. Så om du till exempel har haft en lång dag på jobbet och behöver kyla ner huvudet lite och ta det lugnt i den friska luften väntar en plats på Thief Roof på dig. Eller du kanske bara vill sippa på en perfekt blandad drink medan du njuter av den oslagbara utsikten? Takterrassen är öppen från april till senhösten.

Grillat – finns det något bättre?

På den stora takterrassen hittar du inte bara drinkar – du hittar också Thief Roof Grill, det perfekta stället att njuta av en god måltid utomhus. Det finns plats för 80 gäster och du kan välja bland lätta sommarrätter samt grillat kött och fisk, samtidigt du skålar i goda cocktails och lyssnar på trevlig musik i bakgrunden. Du kan bland annat beställa hummer från Lofoten, vilket passar perfekt en varm vår- eller sommardag.

Utsikt från restaurang Thief Roof Bar & Grill i Oslo.Utsikt från restaurang Thief Roof Bar & Grill i Oslo.

Thief Roof Bar & Grill

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Fredag

  16:00 - 23:00

 • Lördag

  14:00 - 23:00

 • Söndag

  16:00 - 23:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 24 00 40 00
 • emailContactE-post
  eat@thethief.com