Medlemskap
Loungeplatser på THIEF SPA i Oslo.

Thief Spa i Olso – där staden möter naturen

Boka nu

På Thief Spa där den norska naturen med hav, skog och ljus fått inspirera interiören kan du njuta av en fantastisk spaupplevelse med behandlingar från hela världen. Unna dig en spaweekend på THE THIEF långt bort från vardagen och kom till en värld fylld av välbefinnande, balans och avkoppling.

Ett spa i Oslos moderna hamnområde

Tuvholmen är en liten holme i centrala Oslo och här hittar du hotellet THE THIEF. Med en fantastisk utsikt över Oslofjorden är en vistelse på detta mycket populära spahotell en häftig upplevelse. Den modige kan till och med prova att vinterbada i Oslofjorden! Rummen är generösa och lyxiga. I restaurangen, Thief Restaurant, blir du serverad förstklassiga rätter och på kvällen kan du ta en drink på den eleganta takterrassen omgiven av ett vackert fjordlandskap.

Spakultur från hela världen

THE THIEF har varit just en tjuv när det kommer till utbudet av behandlingar på spaet. Här kan du nämligen få bland annat en behandling med marockansk lera, ansiktsbehandlingar från Hollywood, värmeterapi från Finland och turkiska hamanbad. Helt enkelt de bästa spaidéerna från hela världen! Du kan också besöka det toppmoderna gymmet eller simma i den vikliknande poolen upplyst av stjärnljus från taket. Eller varför inte bada bastu och testa regn-, dim- och massageduscharna!

Spabehandling på THIEF SPA i Oslo.Bastu på THIEF SPA i Oslo.Inomhuspool på THIEF SPA i Oslo.Spa chair at THIEF SPA in Oslo.

THIEF SPA

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 24 00 40 00
 • emailContactE-post
  stay@thethief.com
 • calendarBokning
  Boka nu