Medlemskap
Table details from Restaurant Quality Hotel Olavsgaard

Populära restauranger och barer i Skjetten

Halvvägs mellan Oslo och Gardermoen hittar du lantliga, mysiga Skjetten. Det må vara litet, men du kommer inte att behöva gå hungrig härifrån.

Ingen lämnar Skjetten hungrig

Skjetten är lätt kan glömmas bort då det ligger gömt mellan Norges pulserande huvudstad Oslo och Norges största flygplats Gardermoen. Men en sak är säker, Skjetten vill inte att någon besökare ska lämna platsen med tom mage. Här kan du till exempel njuta av god mat från en härlig à la carte-meny i den trevliga och intima atmosfären på Restaurant Quality Hotel Olavsgaard – och hur härligt är det inte att bara kunna ta hissen eller trapporna upp till ett hotellrum och vila efteråt?

Andas ut i en lantlig miljö

Är du mer av en bartyp finns det såklart även flera barer i Skjetten, till exempel Holger Bar som också ligger på Quality Hotel™ Olavsgaard. Sväng förbi på väg till flygplatsen eller Oslo – här kan du ta ett djupt andetag och sänka axlarna omgiven av natur innan du "fångas" av huvudstadens liv och rörelse. Med det sagt finns det naturligtvis ett stort antal bra matställen, barer och kaféer i Oslo som du bör prova. Och som tur är är du inte långt från huvudstaden när du befinner dig i Skjetten.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens