Medlemskap
Avkoppling på Son Spa i Oslo.

Naturnära spaupplevelser i vackra Oslo

Norges huvudstad Oslo har allt – hav, berg, öar och en pulserande storstadsmiljö med museer, restauranger och uteställen. Men detta är inte allt, Oslo erbjuder också många fantastiska spahotell. När du vill åka iväg på en avkopplande spaweekend är därför Oslo en pärla du inte ska missa!

Spa nära både naturen och staden

När du checkar in på ett spa i Oslo har du nära till allt. Upptäck omgivningarna som erbjuder berg och skogar med fina vandringsleder och den vackra Oslofjorden där du kan bada, paddla kajak och segla. Vill du upptäcka city finns massor att göra. Kanske konstmuseet MUNCH och Operahuset kan locka? När magen kurrar finns många matställen att välja mellan och när fötterna börja ömma är det dags att bege sig till spaet igen. Där väntar härliga pooler, värmande bastubad och sköna behandlingar.

Hitta ditt favoritspa i Oslo

På Thief Spa i centrala Oslo kan du njuta av turkiska hamanbad, marockansk lervattenbehandling och behandlingar à la Hollywood. Här har man nämligen “stulit” de bästa spaidéerna från hela världen. Mitt i city ligger också Clarion Hotel® The Hub med gym, pool och relaxavdelning. Exklusiva Son Spa ligger vid Oslofjorden. Här finns tid för tystnad, ökat välbefinnande och ny energi, och i natursköna omgivningar ligger också Lily Spa som erbjuder bad och behandlingar för att du ska komma i balans.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka