strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Holger Bar

Holger Bar – mysig bar mellan Oslo och Gardermoen

Välkommen till Holger Bar – en mysig mötesplats i lantlig miljö i Olavsgaard mellan Oslo och Gardermoen. Här kan du koppla av före eller efter middagen i restaurangen bredvid, eller bara stanna till för en drink, kaffe eller ett gott glas vin.

En mysig mötesplats för alla

Holger Bar ligger på Quality Hotel™ Olavsgaard och är ett trevligt ställe att träffas både före och efter middagen i hotellets restaurang – eller om du bara vill stanna till för något gott att dricka och lite avkoppling. Här serveras aperitif, klassiska drinkar, öl, vin samt kaffe och avec. Ta med dina vänner på en barrunda utanför Oslo eller kom förbi före eller efter att du landar på Oslos flygplats Gardermoen.

Koppla av med en tidning eller bok

Holger Bar ska vara en trevlig plats där du kan koppla av på kvällen i mysiga och sociala omgivningar. Du och dina kollegor kanske har varit på en kurs eller en konferens på hotellet och är sugna på en drink eller två efter en hektisk och händelserik dag? Vill du koppla av själv finns det även flera tidningar att bläddra i här. Det råder heller ingen brist på böcker, utan du kan välja bland hela 25 000 stycken – och de är tillgängliga för alla!

Interior details from Holger BarKaraoke lounge area at Holger BarLogo and bar area at Holger Bar

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Hvamstubben 11, 2013 Skjetten
 • contactPhoneTelefon
  47 63 84 77 11
 • emailContactE-post
  booking@olavsgaard.no
 • calendarBokning
  Boka nu