MedlemskapMina bokningarKundservice
View and sunset at The Rooftop restaurant and bar at Clarion Hotel Trondheim.

The Rooftop – restaurang & bar med magisk utsikt i Trondheim

Boka nu

Restaurangen och baren på The Rooftop bjuder på en fantastisk utsikt över havet, himlen och horisonten. Här kan du njuta av god mat och dryck både inomhus och ute på den spektakulära takterrassen, som tillsammans blir en upplevelse du sent kommer glömma.

Ekologiskt och nordiskt med asiatiska influenser

Restaurangen har en spännande meny med rätter lagade av råvaror från regionen. En kombination av det nordiska och asiatiska köket där säsongen får bestämma menyn. På The Rooftop serveras närproducerad, ekologisk och hållbar mat – och vi garanterar att du får en smakupplevelse utöver det vanliga. Välj mellan en bred à la carte-meny eller en fast meny med 4 eller 6 rätter.

Starta kvällen med en god drink

Baren på The Rooftop är det perfekta stället för en drink innan eller efter middagen. För att slappna av och få en stund för sig själv, eller för att umgås med vänner och kollegor. Här serveras allt från goda viner till svalkande öl, cocktails och bubbel. På sommarhalvåret kan du sitta ute på terrassen och på vintern kan du värma dig inomhus framför öppna spisen. Utsikten är fantastisk oavsett.

Food at a table at The Rooftop in Trondheim at Clarion Hotel Trondheim.The indoor restaurant at The Rooftop at Clarion Hotel Trondheim.View from The Rooftop at Clarion Hotel Trondheim.

The Rooftop

Trondheim

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Brattørkaia 1, 7010 Trondheim
 • contactPhoneTelefon
  +47 73 92 55 54
 • emailContactE-post
  rooftop.trondheim@strawberry.no
 • calendarBordsbokning
  Boka nu