Medlemskap
Baren på Kieglekroa i Trondheim.

Kieglekroa – Trondheims äldsta pub

Kliv in i den rustika atmosfären på Trondheims äldsta pub, Kieglekroa. Här hittar du olika goda whisky- och ölsorter, mat, brädspel och det roliga spelet sjoelbak – för att inte tala om roliga pubquiz!

Träd in i en annan tid

Välkommen till Trondheims äldsta pub, Kieglekroa – i hjärtat av "bartebyen". Precis utanför lobbyn på Quality Hotel™ Prinsen, genom en välvd tegelingång, kliver du in i en annan era med mycket själ. Den rustika atmosfären av trä, sten och levande ljus inbjuder till långa samtal med goda vänner och kollegor. För många har Kieglekroa länge varit ett stammishak, medan det för andra är något helt nytt.

Bra urval av mat, öl och whisky

Kieglekroa är en populärt plats där du kan ha trevliga samtal och ta en öl i gott sällskap. Du kan också fylla magen med olika smörgåsvarianter av focaccia och välja på goda rätter från Kieglekroas barmeny. Här hittar du allt från smårätter, burgare och pizza till goda kött- och fiskrätter. Kieglekroa erbjuder ett brett urval av öl och whisky där de flesta kommer att kunna hitta en favorit.

Sjoelbak, brädspel och pubquiz

Ända sedan 1962 har puben varit mötesplatsen i Trondheim. Kieglekroa öppnades när förre statsministern Per Borten kastade det första klotet på kieglebanen – en bana med käglor i källaren. Denna bana har dock ersatts med det roliga spelet sjoelbak som garanterat kommer att kicka igång tävlingsandan. Förutom sjoelbak kan du delta i pubquiz, spela brädspel och vara med i olika event. Vem du än är – välkommen!

Interiör på bar Kieglekroa i Trondheim.Skylt på bar Kieglekroa i Trondheim.

Kieglekroa

Trondheim