strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Aerial photo of Quality Hotel Ulstein and surroundings

Populära restauranger och barer i Ulsteinvik

I Ulsteinvik finns en lång tradition av att gå ut och äta, vilket märks i det varierade utbudet av matställen i denna idylliska stad i Sunnmøre. Härlig natur och god mat, kan det bli bättre?

En mängd olika matställen

Vackra Ulsteinvik i Sunnmøre bjuder inte bara på idyllisk natur, här hittar du också en mängd olika typer av matställen som erbjuder något för alla smaklökar, alla tillfällen och alla plånböcker. Och det märks att staden har en lång tradition av att äta ute – här hittar du norsk/schweizisk mat, sushi och dumplings, egen kaffebar och sportbar, asiatiska rätter, pizza och bagerier. Med andra ord; Alla som är hungriga eller törstiga ska kunna hitta sin favorit här!

I närheten av Ålesund

Om god mat i kombination med fantastisk havsutsikt känns lockande kan du till exempel bege dig till Pir Bar & Restaurant nere vid bryggan. Eller vad sägs om att ta en tur över till Ålesund som ligger knappt 500 km från Ulsteinvik? I Ålesund, som flera gånger har röstats fram till Norges vackraste stad, hittar du också ett rikt utbud av matställen och drycker bland byggnader i den distinkta jugendstil som kännetecknar staden.

Ulsteinvik

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka