strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Människor på en mysig restaurang i Sverige.

Mat och dryck på den svenska mathimlen

Den svenska restaurangscenen har länge varit i framkant när det kommer till kvalitativ matlagning och spännande restaurangupplevelser. Den har satt Sverige på den kulinariska världskartan, och då syftar vi inte enbart på landets alla Michelinprisade restauranger.

En av världens främsta matnationer

I Sverige är vi bortskämda när det kommer till mat, vi äter inte bara god mat utan även bra och näringsrik mat – till ett schysst pris. Och i takt med att allt fler går ut och äter poppar det upp nya restauranger överallt i vårt avlånga land. Smaker och inspiration kommer idag från världens alla hörn och ofta behöver du inte ta dig särskilt långt för att få tag i en äkta napolitansk pizza eller en rykande färsk pad thai.

Hitta din nästa restaurangupplevelse

Vad är du sugen på att testa den här gången? Klassiskt nordiska smaker i en modern bistromiljö? Autentiska kinesiska rätter i en pulserande restaurang på tionde våningen med magisk havsutsikt? Eller kanske en saftig hamburgare i en mörk och mysig bar? Här lyfter vi olika restaurangkoncept från flera håll i Sverige. Allt för att göra ditt val enklare. Oavsett om du letar efter en cocktailbar i centrala Stockholm eller en färgglad mexikansk matupplevelse i Malmö så kan du hitta det här.