strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Servering av maträtt på restaurang NÒR.

NÒR Borås

Ett brasserie med klassiker i moderna twister

Boka nu

I centrala Borås, vackert beläget bredvid ån Viskan, ligger restaurangen NÒR. Här får klassiska nordiska rätter möta smaker och influenser från Centraleuropa – allt i en modern och mysig miljö.

Fantastisk mat och miljö

NÒR tar alltid avstamp i skandinavisk skog och mark och ger plats åt lokala råvaror. Njut av fantastiska smaker i en ljuvlig atmosfär i centrala Borås. Det moderna brasseriet serverar klassiska nordiska rätter med spännande smaksättningar och moderna twister från Centraleuropa. Tips är att beställa Chefs Choice, en meny bestående av kökschefens tre favoriträtter. Restaurangen ligger i anslutning till hotellet Quality Hotel™ Grand Borås och har en vacker utsikt över Viskan.

För alla tillfällen

Menyn på NÒR Borås innehåller alltid innovativa och vällagade rätter, oavsett om du kikar in för en snabb varmrätt eller njuter av en lyxig 3-rätters middag. I baren serveras eleganta cocktails som du inte får missa. Den härliga och pulserande atmosfären bjuder in till trevliga afterworks eller varför inte en fördrink innan middagen. På sommaren öppnar restaurangen upp sin uteservering, en mysig trädgårdsoas som vetter mot Viskan. Den perfekta platsen att njuta av sommarens ljumma kvällar.

NÒR Borås

Mysig inredning på restaurang NÒR i Borås.En fiskrätt serveras på restaurang NÒR.Inredningen på restaurang NÒR i Borås.Kock i köket på restaurang NÒR i Borås.

NÒR Borås

Borås

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Hallbergsplatsen 2, 503 30 Borås
 • contactPhoneTelefon
  +46 33 799 00 00
 • emailContactE-post
  boras@restaurant-nor.com
 • calendarBokning
  Boka nu