MedlemskapMina bokningarKundservice
Interiör på restaurang Norda i centrala Göteborg.

Norda – smaker från båda sidor av Atlanten i Göteborg

Boka nu

Med inspiration från Nordamerika erbjuder restaurang Norda oväntade smakkombinationer i en unik miljö mitt i pulsen av Göteborg. Upplev en bit av Manhattan på Göteborgs-vis.

Närodlade råvaror med smaker från fjärran

Restaurang Norda erbjuder en perfekt mix av det bästa från den svenska västkusten och den amerikanska östkusten. På din tallrik serveras spännande rätter gjorda på nordiska råvaror, med grönsaker direkt från deras takträdgård! Norda bjuder in till en varm och avslappnad miljö med historiska inredningsdetaljer som man inte slutar förundras över. Restaurangen hittar du nämligen på Clarion Hotel® Post, beläget i en av stadens mest anrika byggnader – det gamla posthuset.

Klassiska rätter på lekfullt vis

Med Marcus Samuelsson i spetsen som kreativ ledare kan du förvänta dig en meny med äventyrsfulla recept. Uppklädda streetfood-rätter, rafinerade brasserierätter, skaldjur och såklart Göteborgs signaturrätt – Halv special med räkröra. På restaurang Norda får det klassiska helt enkelt en lekfull twist.

Unikt utbud av amerikanska viner

Menyn speglar både säsong och kvalitet i sällskap av fantastiska viner som elegant knyter ihop säcken av vår svenska västkust och den amerikanska östkusten. Norda är nämligen en av Sveriges främsta vinkällare när det kommer till amerikanska viner. Självklart hittar du även europeiska klassiker och alkoholfria alternativ i menyn. Välkommen till Norda!

Mat på restaurang Norda i centrala Göteborg. Dessert på restaurang Norda i centrala Göteborg.

Norda

Göteborg

Meny

Öppettider

Lunch

Måndag - Fredag: 11:30 - 14:00

Middag

Måndag - Lördag: 17:00 - 22:00

Brunch

Lördag - Söndag: 10:45 - 16:00

Adress

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Kontakt

E-post: boka@restaurangnorda.se
Boka nu