strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Färgglad drink på restaurang NÒR.

Spännande smakupplevelser i Borås

Borås är kulturstaden mittemellan Jönköping och Göteborg. I den färgsprakande stadskärnan finner du mängder av restauranger och barer som alla har sin egen nisch. Är du sugen på en finare middag i en romantisk miljö, goda drinkar och festlig musik, eller kanske något barnvänligt och enkelt?

Utforska utbudet av internationella smaker

Gatorna i Borås har ett stort utbud av såväl asiatiska som europeiska matställen. Flera centrala restauranger har en trevlig utsikt över Viskan och staden. I Borås är det lika enkelt att hitta en barnvänlig restaurang som en bar med feststämning och generösa öppettider. Det finns alltså något för alla i Sveriges textilstad.

Drinkar och mat i en miljö som passar dig

Oavsett preferenser finns det garanterat en restaurang, bar, ett brasserie eller café i Borås som når upp till just dina förväntningar. NÒR Borås serverar nordiska rätter med internationella influencer i en modern och mysig miljö. De har även en fantastisk utsikt över Viskan. Välkommen till Borås – oavsett om du är sugen på en gofika, ett avkopplande glas vin eller en trerättersmiddag.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka