Medlemskap
A delicious green food dish, served on a white plate.

Smakfulla bar- och restaurangbesök i Borlänge

Välkommen till en destination med något för alla smaker. I Borlänge kan du njuta av ett brett utbud av barer och restauranger som speglar både Dalarna och stadens hållbara matfilosofi, på en och samma tallrik. Välkommen!

Med smak av Dalarna

Vare sig du är en finsmakare eller ej, är Borlänge en destination som inte kommer att göra dig besviken när det kommer till mat och dryck. Här hittar du barer och restauranger med influenser från världens alla hörn samt svenska kulinariska specialiteter. I Borlänge präglas restaurangscenen av en hållbar matfilosofi som speglar ett stort utbud av närproducerade livsmedel. Njut av såväl klassiska husmansrätter som en modern trerätters middag – båda med en touch av Dalarna.

Bo nära stadens kulinariska utbud

Om du letar efter ett centralt boende i Borlänge med nära avstånd till stadens bar- och restaurangutbud är Quality Hotel™ Galaxen ett utmärkt val. Du behöver inte promenera långt för att hitta en vällagad måltid eller något gott i glaset, du kan stanna under under ett och samma tak. På hotellets restaurang, Flying, hittar du något för alla smaker, vare sig du är ute efter en god lunch, en middag med vänner eller en drink innan ditt äventyr fortsätter i Borlänge. Välkommen till Borlänge.

Borlänge

Restauranger och barer

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens