strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Making pasta in the kitchen at Grand Italian, Malmö.

Öppnar 22 april 2024

Italienskt i ny tappning på Grand Italian i centrala Malmö

Boka nu

Välkommen till Grand Italian – här omdefinierar vi den italienska matscenen i Malmö. Oavsett om du vill ge dig ut på ett kulinariskt äventyr som varar hela kvällen, eller bara komma upp för att njuta av våra signaturcocktails tillsammans med nära och kära, är våra dörrar öppna.

En kulinarisk resa genom Italien

Italiensk mat handlar om enkelhet och att maximera ingrediensernas naturliga smaker. Menyn på Grand Italian bjuder in våra gäster till att njuta av rätter som visar upp essensen av italienska kulinariska traditioner, med moderna influenser. Från varma och kalla antipasti till lyxiga primi piatti, grillade kötträtter och huvudrätter av skaldjur, secondi. En hel sektion på menyn är ägnad åt våra hantverkspizzor, som alla lagas med stor omsorg och historia.

Stämningsfullt och Malmös bästa utsikt

På Grand Italian firar vi det goda i livet, och skapar minnen som varar länge. Åk upp till våning 25, toppen av Clarion Hotel Malmö Live, och möts av Malmös kanske bästa utsikt. Besök vår skybar för en hantverkscocktail eller två. En kall öl, ett gott glas vin eller alkoholfritt går självklart också att beställa. Oavsett vad du är sugen på är våra dörrar öppna och vårt team är ivriga att få välkomna dig till vår värld av italienska smaker och gästfrihet.

Pastakök och Deli

I en del av restaurangens öppna kök lagas all pasta. Här kan den intresserade se hur kockarna lagar sin fantastiska pasta – kanske lär du dig något som tar din egna pastaproduktion till en högre nivå. I entrén hittar du vår deli. På väg hem kan du passa på att köpa den goda olivoljan som du fick smaka på under middagen, eller kanske den färska pastan som du nyligen såg en kock göra.

Öppnar 22 april 2024

Meat dish at Grand Italian at Clarion Hotel Malmö Live. Drinks are mixing at Grand Italian, Clarion Hotel Malmö Live. Pasta in a cheese bowl at Grand Italian, Clarion Hotel Malmö Live.

Grand Italian

Malmö

Meny

Öppningsdatum:

Grand Italian slår upp sina portar den 22 april 2024!