Medlemskap
Street food på The Terrace i Malmö.

Populära restauranger och barer i Malmö

Malmö är en stad med internationell prägel. En prägel som även speglas i stadens restaurang- och barutbud. Här kan du njuta av allt från en falafel på Möllan till en avsmakningsmeny med vita dukar.

Malmös breda matutbud

Det är verkligen något speciellt med falafeln här nere i Skånes största stad. Diskussionen kring vilken som är stadens absolut bästa finns det skilda meningar om, och det är ingen diskussion vi vill ge oss in i. Men det är inte bara falafeln som ska få uppmärksamhet. Låt oss inte glömma alla andra kulinariska upplevelser som Malmö har att erbjuda! Här hittar du nämligen smaker från hela världen och i alla olika prisklasser.

Lilla Torg och Malmö Saluhall

Berömda Lilla Torg är en restaurangtät plats. Här är uteserveringarna alltid fyllda med folk och härlig stämning under årets varmaste månader – alltså ett måste att besöka! Malmö har även en populär saluhall i närheten av Centralstationen och på hotellet Clarion Hotel® Malmö Live kan du äta fisk och skaldjur av högsta kvalitet, men också pizza, gelato samt mängder av olika delikatesser – allt detta i en väldigt mysig miljö.

Takbar och restaurang med milsvid utsikt

En drink, eller två, på hög höjd är trevligt för både dig och ditt instagramflöde. I Malmö hittar du flera trevliga takterrasser och två av dem finns precis bredvid Centralstationen – The Terrace och Sky Bar Malmö Live. Staden har mycket att erbjuda i matväg, men skulle du bli sugen på smörrebröd och snaps rekommenderar vi att du tar tåget över Öresundsbron till Köpenhamn. På bara 30 minuter är du i en ny stad, i ett nytt land och med en helt annan restaurangkultur.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka