strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Modern bar på restaurang Lykke i centrala Stockholm.

Nordisk barupplevelse på Lykkes Bar

På Lykkes Bar i centrala Stockholm hittar du den rätta atmosfären för att njuta av ett glas vin, en svalkande drink eller något annat gott att dricka. Den nordiska andan och gästvänligheten som finns på hela Nordic Light Hotel avspeglar sig även här – kom förbi och skäm bort dig själv!

Rikligt utbud av viner

Lykkes Bar erbjuder allt från öl och cocktails till goda, alkoholfria alternativ. Men Lykkes Bar har också ett stort vinutbud, oavsett om du är sugen på ett mustigt rödvin eller ett fruktigt vitt vin så finns det garanterat något för din smak. Den kunniga personalen hjälper dig att hitta rätt alternativ för rätt tillfälle. Blir du hungrig eller bara sugen på något tilltugg så kan du välja bland både enklare snacks och lite större munsbitar.

Stämningsfull musik

En trevlig barupplevelse är inte komplett utan tillhörande musik. På Lykkes Bar får musiken gott om plats och hjälper till att skapa den perfekta stämningen. Spellistorna är framtagna med omsorg och när de inte rullar i högtalarna så bjuds det på liveframträdanden från artister. Med något att dricka i glaset, den härliga musiken som spelas och den avslappnande, nordiska atmosfären så får du garanterat en fulländad kväll på Lykkes Bar.

Rosa drinkar på Lykkes Bar i Stockholm.Interiör på restaurang Lykke i centrala Stockholm.

Lykkes Bar

Stockholm

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Vasaplan 7, 111 20 Stockholm
  • contactPhoneTelefon
    46 8 50 56 35 71
  • emailContactE-post
    lykke@nordiclighthotel.com