strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interiör på restaurang Lykke i centrala Stockholm.

Lykke – modern bistro i centrala Stockholm

Boka nu

På Lykke serveras rätter med fokus på nordiska smaker med en modern twist. Har du ett extra öga för inredning? Låt dig inspireras av en kreativ design som förkroppsligar Nordens inre natur.

En nordisk matupplevelse

Med fokus på säsong och kvalitet skapar Lykke magiska matminnen i en varm och social miljö. Restaurangen passar både för en avslappnad lunch eller en mer festlig middag med vänner. Lykke erbjuder rätter med en modern twist gjorda på färska nordiska råvaror. Här kan du antingen sitta med första parkett för att se in i det öppna köket eller vid restaurangens chef’s table. Under sköna dagar har Lykke också sin uteservering öppen.

Restaurang med unik designvision

Hos Lykke kan du bli inspirerad av både mat och design. Den nordiska känslan träder fram även i restaurangens inredning. Möblerna är noga utvalda och skapar tillsammans med maten en känsla av den nordiska naturen, en designvision som tagits fram av Todd Saunders. Välkommen till Lykke för en känsla av Norden både på tallrik och i miljö.

Modernt kök på restaurang Lykke i centrala Stockholm.Modern bar på restaurang Lykke i centrala Stockholm.Mat och dryck på restaurang Lykke i centrala Stockholm.

Lykke

Stockholm

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Vasaplan 7, 111 20 Stockholm
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 505 632 00
 • emailContactE-post
  bokning@nordiclighthotel.com
 • calendarBokning
  Boka nu