Medlemskap
Utsidan av Selma Spa vid sjön i Sunne.

Restauranger och barer i natursköna Sunne

I hjärtat av Värmland hittar du Sunne, en perfekt destination för dig som är ute efter varierade bar- och restaurangupplevelser. Njut av god mat och dryck i en stad med det lilla extra.

En mix av matupplevelser

I vackra Sunne hittar du både barer och restauranger med influenser från världens alla hörn. Vare sig du är sugen på rätter inspirerade av när eller fjärran, vågar vi garantera att det finns alternativ som överraskar dina smaklökar i denna sagolika stad. Om du är lite av en gottegris behöver du inte vara orolig – här kan du i princip lukta dig i rätt riktning till något av Sunnes härliga bagerier. Välkommen till en matdestination med en stor portion charm.

Den värmländska naturen

Sunne omges av fantastisk natur, inte minst med första parkett intill Fryken. Sjöarna i Värmland, i kombination med de stora skogsområdena, har skapat goda förutsättningar för råvaror som viltkött, svamp och bär, som ofta kan skymtas på menyn. Naturen bjuder inte bara på värmländska smaker. På flera av stadens restauranger och barer kan du njuta av fantastiska vyer direkt från stolen, med något gott i glaset – flera med sjöutsikt.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens