Medlemskap
Colorful food on a table at the restaurant at Selma Spa in Sunne.

Smakfullt på Restaurang Smak

Få smak av det värmländska på Restaurang Smak! Ta med dig vänner och familj till en unik matupplevelse i natursköna Sunne. Välj och vraka från en varierad à la carte- meny med något som passar alla.

Svenskt, lokalt och säsongsbetonat

Ät med gott samvete på Restaurang Smak! Menyn speglar restaurangens hållbara matfilosofi i form av säsongsbetonade rätter, lokalt producerade råvaror och inspiration från den värmländska naturen. Restaurangen tar väl tillvara på sitt fantastiska läge, med skog och vatten nära till behåll, och ingår i flera spännande samarbeten med lokala mat- och dryckesproducenter. Slå dig ner och njut av det bästa av Värmland med en spännande twist. Välkommen till Restaurang Smak!

Magisk utsikt från middagsbordet

Restaurang Smak hittar du i anslutning till hotellet Selma Spa, bara 1 km från Sunne centrum. Platsen bjuder på en fantastisk utsikt över sjön Fryken och omges av ett naturskönt område som andas avkoppling och harmoni. Omgivningen är inte det enda som andas avkoppling – restaurangens avslappnade och gemytliga atmosfär är en perfekt plats för såväl smaklökarna som för kropp och själ. Slå dig ner och njut av god mat med första parkett till den fängslande utsikten.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne
 • contactPhoneTelefon
  +46 565 166 70
 • emailContactE-post
  restaurang@selmaspa.se
 • calendarBokning
  Boka nu