Medlemskap
Infinitypool på Selma Spa i Sunne.

Avkopplande upplevelser på Selma Spa i Sunne

Boka nu

Sunne lockar med kultur, natur och äventyr, men det är även födelseort för en av våra mest berömda författare Selma Lagerlöf. Har du vägarna förbi kan du besöka ett spa uppkallat efter henne – Selma Spa. Njut av bad eller boka en behandling från ett av Nordens bredaste utbud av spabehandlingar!

Varma källor eller svalkande pooler

Redan när du tar ditt första kliv in på Selma Spa kommer du känna hur lugnet omfamnar dig. De varma källorna lockar med sitt rykande vatten och efter en stund i bastun är det skönt att kliva ner i den svalkande infinitypoolen. Spaanläggningen erbjuder dessutom ett av Nordens bredaste utbud av spabehandlingar där du kan välja mellan alltifrån effektiva ansiktsbehandlingar till välgörande kroppsmassage.

Ta en tur ut i naturen

Utöver härliga spaupplevelser erbjuder hotellet även möjligheter till träning och otaliga pass. Dessutom ligger spat vackert omgiven av sjön Fryken och den värmländska naturen, vilket gör att det finns goda chanser till sköna aktiviteter även utanför spaanläggningen. Bege dig ut på en fin vandringstur eller ta en tur på längdskidor i något av spåren. Efteråt kan du kliva tillbaka in på spat och låta kroppen vila igen.

Solnedgång vid poolen på Selma Spa i Sunne.Infinitypool på Selma Spa i Sunne.Utsikt över Selma Spa i Sunne.Inomhuspoo på Selma Spa i Sunne.

Selma Spa

Sunne

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Torsdag

  08:00 - 20:00

 • Fredag - Lördag

  08:00 - 21:30

 • Söndag

  08:00 - 20:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne
 • contactPhoneTelefon
  +46 565 166 10
 • emailContactE-post
  reservation@selmaspa.se
 • calendarBokning
  Boka nu