Medlemskap
Takpool på hotell Villa Copenhagen i Köpenhamn.

Spa och wellness i Danmark – lämna vardagen hemma

Du behöver inte åka långt bort för att hitta avkoppling och välbefinnande. I vårt grannland Danmark finns det mängder av lyxiga spahotell! Oavsett vart i landet du befinner dig kan du räkna med att hitta en perfekt spot för att slappna av – antingen en hel helg eller bara några timmar.

Unna dig lyxiga upplevelser vid havet

Många av Danmarks spahotell ligger vackert belägna vid vattnet, vilket knappast är en tillfällighet. Havet är känt för att ha en särskild effekt på oss människor – det är helt enkelt rogivande att höra vågornas brus och betrakta solens reflektioner i vattnet. I områdena kring Limfjorden, Lillebælt och Vejle Fjord finner du många lyxiga spahotell som har havet som närmsta granne, och såklart fantastiska relaxavdelningar.

Välbesökta spahotell i huvudstadens hjärta

Ska du resa från Kastrup? Eller du kanske helt enkelt planerar att boka in en spaweekend i vackra Köpenhamn? Ni’mat Spa är definitivt värt ett besök oavsett om du bara vill ladda upp batterierna inför din flygresa, eller spendera en hel helg i lyxig miljö. Här kan du simma i uppvärmda pooler och unna dig exklusiva spabehandlingar. Villa Copenhagen är också ett välbesökt spahotell i centrala Köpenhamn som bjuder på såväl takpool som bastuupplevelser och tillgång till ett toppmodernt gym.

Danmark

Spa och relax