Medlemskap
Fasaden av Quality Hotel Skifer under vintern.

Kombinera natur, aktivitet och skön relax i Oppdal

Quality Hotel™ Skifer ligger i Oppdal, ungefär två timmars bilresa från Trondheim. Till Oppdal kommer semesterfirare för att njuta av den fantastiska naturen och till Quality Hotel™ Skifer kommer man för den sköna stämningen, den goda maten och en avkopplande relax på hotellets wellnessavdelning.

En resa till Oppdal

Oppdal lockar med sin vackra natur. Vart du än vänder dig har du en vidunderlig utsikt över bergen. Här kan du gå på tur, cykla och prova forsränning, canyoning eller ziplining. Har du tur kan du till och med få syn på myskoxar! På kvällen återvänder du till Quality Hotel™ Skifer, äter en god middag och kopplar av på relaxavdelningen. En perfekt semester eller weekend för par, familjer och företag!

Hotellets sköna wellnessavdelening

Efter en händelserik dag med roliga äventyr i naturen är det riktigt skönt att sätta på sig en morgonrock och varva ner några timmar på relaxavdelningen på Quality Hotel™ Skifer. Börja med en lång och varm dusch. Ta sedan hand om dina fötter i ett fotbad. Har du haft pjäxor eller vandringskängor på dig en hel dag kommer det att kännas helt fantastiskt. Avsluta sedan med en stund i torrbastun eller ångbastun. Nu är du redo igen för ytterligare en dag i bergen!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Ola Setroms veg 35, 7430 Oppdal
  • contactPhoneTelefon
    +47 73 60 50 80
  • emailContactE-post
    q.skifer@strawberry.no