strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Inomhuspool på Quality Hotel™ Winn i Göteborg.

Relaxavdelning – Quality Hotel™ Winn Göteborg

Quality Hotel™ Winn Göteborg erbjuder ett bekvämt avstånd till Göteborg city och passar perfekt både för mysiga weekends och konferenser. En sak som gör upplevelsen ett snäpp vassare är den fria tillgången till hotellets relaxavdelning med bastu och pool. Ett skönt sätt att avsluta dagen på!

En skön upplevelse för både stora och små

En behaglig relaxavdelning är något som många uppskattar när de bor på hotell och är något som kan göra upplevelsen ännu härligare. I relaxavdelningen på Quality Hotel™ Winn Göteborg hittar du både inomhuspool och bastu och det finns badkläder att köpa i receptionen om du råkat glömma. Hit är du välkommen utan extra kostnad som boende på hotellet. Simma några längder i inomhuspoolen och avsluta med en skön stund i bastun eller slå dig ner i några av de sköna sofforna med en bok och titta på när barnen leker.

Ta en sväng förbi gymmet

Du som föredrar att varva upp i stället för ner, eller kanske både och, har dessutom möjlighet att besöka det närliggande gymmet. Quality Hotel™ Winn Göteborg samarbetar nämligen med ett fräscht gym som ligger cirka 200 meter från hotellet och som boende ingår lån av gymkort. Gymmet är öppet dygnet runt, vilket gör det perfekt för dig som är morgonpigg och vill komma igång innan resten av familjen vaknar eller dagens möten sätter igång!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Gamla Tingstadsgatan 10, 422 44 Göteborg
  • contactPhoneTelefon
    +46 31 750 19 00
  • emailContactE-post
    q.winn.goteborg@strawberry.se