Medlemskap
Spabehandling på Skönhetsfabriken i centrala Göteborg.

Lyxiga takpooler och lugna span i Göteborg

Göteborg är känt för sina många sevärdheter, restauranger, vackra miljöer och sköna stadspuls. Men det är också en stad full av takpooler och spaanläggningar som inbjuder till skön avkoppling. Oavsett om du reser i ditt eget sällskap, med familjen, partnern eller vännerna finns det ett spa för alla!

Något för alla spapersonligheter

Från lyxiga svävande takpooler på Avalon Hotel till spaanläggning med skräddarsydda behandlingar på Clarion Hotel® Post – du behöver inte leta länge för att hitta det du söker inom spa och wellness. Göteborg bjuder på en mängd avkopplande upplevelser. Vissa pooler är lugna och tysta med endast porlandet från vattnet som musik, medan andra är öppna för såväl stora som små eller bjuder på peppande partybeats.

Toppa din hotellvistelse med ett spabesök

Vill du njuta av en Göteborgsresa utöver det vanliga? Boka då ett boende med spa eller pool och gör hotellet till resans mittpunkt. Många spaanläggningar erbjuder även dagspass för de som inte bor på hotellet så att alla kan njuta ett skönt bastubad, ett dopp i poolen eller en uppfriskande isdusch. Vad kan vara härligare än att kliva i morgonrocken och ta hissen upp till en takpool och blicka ut över staden med ett glas bubbel i handen? Välkommen till Göteborg!