strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap

Va, har ni hotell med mat och sötsaker inkluderat i priset? Japp, på alla våra Clarion Collection® Hotel såklart!

Låter nygräddade våfflor och gratis kvällsmat som något för dig? Då borde du checka in på något av våra runt 50 Clarion Collection® Hotel i Sverige och Norge. Bor du på ett av dessa hotell kan du unna dig så mycket sötsaker och mat du bara orkar – här bjuds det alltid på fika och kvällsmat, och inte minst härlig stämning!

 • När du bor på hotell kan det ibland kännas som ett jobbigt projekt att hitta någonstans att äta. Det har varit en lång dag, du är trött, hungrig, törstig och orkar helt enkelt inte lägga för mycket tanke, eller så många steg, på att hitta rätt ställe.

 • Om du vill kan du självklart leta efter restauranger på nätet, jämföra recensioner och lägga ner tid på att leta efter det perfekta stället i en djungel av restauranger – eller så kan du välja kortast möjliga väg: på hotellet.

 • På de flesta av våra över 200 hotell i Norden finns det alltid mat tillgängligt att köpa, men på våra runt 50 Clarion Collection® Hotel bjuder vi på kvällsmat! Och det smakar rätt så gott också, om vi får säga det själva.

Fikastund har guld i mund

Så vad är det vi egentligen säger här? Jo, ska du ut och resa i Sverige, eller Norge, får du både gratis fika och gratis kvällsmat varje dag, året runt, på alla hotell som pryds av en skylt som lyder: Clarion Collection® Hotel.

Vår svenska fikatradition tas på stort allvar på Clarion Collection® Hotel. Våfflor, croissanter, pannkakor, bullar – ät så mycket du vill under hotellets "eftermiddagsfika". Ät tills du spricker (eller sluta kanske en stund innan det…) och njut av en god kopp kaffe eller te till fikastunden.

Clarion Collection fika_16_9En fika med kakor och kaffe skapar alltid trevliga samtal och god stämning.

Fikastund har guld i mund, åtminstone om du frågar oss – eller större delen av Sveriges befolkning för den delen. Njut lite extra av denna stund på till exempel Clarion Collection® Hotel Havnekontoret mitt på den världskända Bryggen i Bergen, Clarion Collection® Hotel Odin i härliga Göteborg eller Clarion Collection® Hotel Packhuset vid hamnen i Kalmar. För att bara nämna några…

Friends meeting for fika at Clarion Collection
 • Gratis kvällsmat – ja tack!

  För övernattande gäster erbjuds kvällsmat varje dag. Kvällsmaten inkluderar alltid en varmrätt, soppa, bröd och sallad – allt är hemlagat, varierat och passar såväl stora som små. Med andra ord, en buffé av husmanskost som passar alla.

 • Och det bästa av allt? Du har säkert förstått det redan, men vi säger det igen: Du kan äta hur mycket du vill! Njut av god mat och gott sällskap tills du rullar fram – hissen tar dig raka vägen upp till rummet för att vila magen efter middagen.

 • Även du som inte är en hotellgäst är självklart välkommen att ta del av kvällsmaten. Ta kontakt med ditt lokala Clarion Collection® Hotel för reservationer och priser.

 • Önskar du några förslag på hotell? Vad sägs om Clarion Collection® Hotel Mektagonen, bara ett stenkast från Liseberg, eller Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge på den vackra kajen i Stavanger? Bara några förslag “at the top of our head”...

Clarion Collection® Hotel är mer än bara fika och kvällsmat

Fika och kvällsmat inkluderat i din hotellvistelse låter väl bra nog (eller väldigt bra, rättare sagt), men Clarion Collection® Hotel är så mycket mer än så. Detta är en hotellkedja med en fantastisk stämning!

Oavsett om du besöker hotellen med famillj, barn, kollegor, vänner, en partner eller pensionärsgänget, är detta en hotellkedja som skapar en varm och hemtrevlig känsla för alla. Här känner man sig känna omhändertagen och välkommen, varje dag.

Här ska du kunna luta dig tillbaka i sängen, stolen, soffan och slappna av ordentligt och njuta av en komplett hotellupplevelse, oavsett om det är på Clarion Collection® Hotel Temperance i centrala Malmö eller på Clarion Collection® Hotel Aurora med utomhusjacuzzi vid kajkanten i Tromsö.

Clarion Collection evening meal

Clarion Collection® mitt i Oslo och Stockholm centrum

Är du ute efter ett centralt hotell mitt i Oslo centrum, och som gärna är både modernt och elegant med en avslappnad atmosfär? Då är Clarion Collection® Hotel Folketeateret ett perfekt tips. Här bor du mitt i pulsen av Oslo – bland annat hittar du Norges största privata teater, fantastiska Folketeateret, under samma tak med helt unika och populära föreställningar. Om du är mer intresserad av opera, hittar du Oslos operahus en kort promenad från hotellet. Det är i princip gångavstånd till det mesta som innerstaden har att erbjuda.

Mysiga Clarion Collection® Hotel Bastion är också ett bra alternativ om du vill bo centralt i Oslo, men samtidigt önskar en natts sömn utan för mycket ljud runt omkring. Hotellet, som är inspirerat av engelska boutiquehotell, har nämligen ett tyst och lugnt läge, trots att det ligger nära många av Oslos bästa attraktioner.

 • Stockholm, Stockholm, vackra Stockholm. Om du är på besök i Stockholm, möts du garanterat av varma leenden, skratt och doften av nybakat bröd på Clarion Collection® Hotel Tapto.

 • Hotellet ligger i ett lugnt och trevligt område i stadsdelen Östermalm. Och du? Det är inte utan anledning som vi nämner doften av nybakat bröd...

 • ...På detta hotell, och resterande Clarion Collection® Hotel i Sverige, serveras du nämligen bröd som flera gäster, varje dag, frågar efter receptet på.

 • Receptet kan du faktiskt få tag i redan nu. Det är bara att klicka på länken längst ner i denna artikel, eller så bokar du en vistelse för att få det serverat. Och du, ät hur mycket du vill – det är ju inkluderat i priset!

 • Det härliga och avskilda hotellet Clarion Collection® Hotel Wellington, som också ligger i fashionabla stadsdelen Östermalm i Stockholm, är definitivt också värt ett besök.

 • Lite utanför Stockholms centrum, ett stenkast från Södermalm, hittar du också Sicklas nya diamant, Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken, som redan hunnit bli ett väldigt populärt hotell. Här finns bland annat gym och en bastu med fantastisk utsikt.

Så, för att dra en slutsats: Clarion Collection® Hotel har runt 50 väldigt hemtrevliga hotell som osar "hygge", med frukost, fika och kvällsmat inkluderat. Hotellen hittar du både centralt och utanför stadspulsen i hela Sverige och Norge. Så, se till att boka din vistelse nu!

Boka en vistelse på ett av våra hotell inom Clarion Collection® Hotel här.

Här hittar du artikeln med receptet till de populära brödet som utlovat.

Senaste artiklarna