Det finns inget så ljuvligt som en hotellfrukost. Tänk dig att kliva upp på morgonen och strosa raka vägen till en uppdukad buffé av otaliga godsaker och drycker. Den lyxen är oslagbar, därför listar vi landets bästa hotellfrukostar här!

Frukost på Clarion Hotel
Starta dagen på bästa sätt, med en hotellfrukost.

På alla hotell vi räknar upp ingår frukostbuffén när du bor på hotellet. Äter du hos oss kan du lita på att allt kaffe är Fairtrade och ekologiskt, att alla ägg är ekologiska och att vi skippat all dålig palmolja. Vill du droppa in för en härlig start på morgonen ser du frukostpriserna nedan. Vi ses!


Smaka på Stockholms finaste omelett!


För dig som älskar att få beskåda en vacker buffé samtidigt som du har möjligheten att få en omelett på beställning är Clarion Hotel® Sign i Stockholm platsen för dig. Denna stora frukostbuffé är späckad av goda och ekologiska alternativ. Vi har även en omelett-kock som förbereder rykande färska omeletter på beställning. Här kan du spendera långa morgnar med att sippa på fantastiskt kaffe och bläddra igenom en tidning!


Öppettider hittar du här.



Nystekta pannkakor och allt du kan önska mitt i Göteborg


Frukostbuffén på Clarion Hotel® Post i Göteborg lämnar ingenting att önska. Här kan du strosa fram bland färskt bröd, ljuvt doftande Fairtrade-kaffe och en mängd andra godsaker, som nystekta pannkakor. Mums! Denna generösa frukostbuffé är helt palmoljefri och innehåller en stor mängd ekologiska produkter. Här blir du garanterat mätt och får dessutom avnjuta en mysig morgonstund.


Frukostens öppettider hittar du här.



Malmö, för dig som älskar valmöjligheter!


För dig som bor i eller besöker Malmö är valmöjligheterna många. På Clarion Hotel® Malmö Live serveras en frukost som helt enkelt passar alla besökare. Här finns en uppsjö av godheter för både businessfrukosten, helgfrukosten och träningsfrukosten. Dessutom finns en mängd veganska alternativ för den som föredrar det. Även här kan du på beställning få en omelett skapad efter smak av vår omelett-kock som finns på plats.


Aktuella öppettider finns här.


Foto: Clarion Hotel®


Umeås bästa ekologiska frukost


Clarion Collection® Hotel Uman hittar du Umeås bästa ekologiska frukost. Här kan du välja och vraka mellan en otalig mängd Fairtrade-produkter och godheter såsom frukt, flingor, ägg, juicer och kaffe. Kom hit för att varva ner och riktigt mysa till det över en lång och lyxig frukost. Den här frukostbuffén är omåttligt populär i Umeå och något du verkligen inte vill missa…


Här kan du se när frukosten serveras.



En frukost i sundhetens namn i Linköping


Om du älskar att njuta av god mat och samtidigt värdesätter kvalitet och nyttigheter är frukostbuffén på Quality Hotel™ The Box i Linköping rätt val för dig. Signumet för denna generösa frukost är näringsrik och ekologisk. Likt våra andra frukostbufféer är valmöjligheterna oändliga och du kan smaka på godsaker som äggröra, korv, färskt bröd, flingor, kaffe och mycket mer. Unna dig själv ett härligt besök på Quality Hotel The Box hotellfrukost!


Öppettider ser du här.


En läcker tallrik på Quality Hotel™ The Box. Foto: @elinaloob


Mysiga lobbyn på Quality Hotel™ The Box.


Ljuvlig havsutsikt i Kalmar


Testa Kalmars bästa frukost på Clarion Collection® Hotel Packhuset och passa på att njuta av den ljuvliga havsutsikten! Bland supertrevlig personal och gott doftande kaffe kan du unna dig en riktigt härlig hotellfrukost. Här finns något för alla. Välj bland äggröror, charkuterier, juicer, flingor, färskt bröd och massa pålägg – välkommen till Kalmar!


Här ser du aktuella öppettider.



Uppsala bjuder på frukost i världsklass!


Om du bor i, eller råkar ha vägarna förbi, Uppsala ska du passa på att göra ett besök vid Clarion Hotel® Gillets frukostbuffé. Slå dig ner i vår mysiga matsal och avnjut Uppsalas i särklass godaste frukost. Vad du än är sugen på hittar du något för dig här. Kvalitet och variation är ledorden för denna buffé som är fylld av ekologiska godheter!


Se öppettider här.



Alla hotell tar emot gäster utifrån i mån av plats. Kontakta gärna hotellet innan ditt besök för att dubbelkolla att det finns plats den dagen.