Träffa Paola, en av våra hotellvärdinnor på Comfort Hotel Vesterbro i Köpenhamn. Tidigare berättade hon om en av sina bäst bevarade hemligheter i Köpenhamn och i dag avslöjar hon ytterligare en av stadens alla undangömda pärlor – hennes bästa hamburgerhak, The Bronx Burger Bar.

The Bronx Burger
The Bronx Burger Bar ses som ett trendigt ställe med fantastiska burgare där man får mycket för pengarna.

Gourmetburgare har varit trendigt i Köpenhamn i flera år. Några av de mest kända hamburgerrestaurangerna i Danmarks huvudstad är Haché och Halifax. Men i hjärtat av Nørrebro, ett av Köpenhamns hetaste och hippaste områden, har The Bronx Burger Bar hittat ett perfekt hem i det livliga och mångkulturella området.


The Bronx Burger Bar ses som ett trendigt ställe med fantastiska burgare där man får mycket för pengarna. Restaurangen ligger på Nørrebrogade, en av stadens gator där fokus på cyklister och gångtrafikanter är högre än på biltrafik. Detta gör gatan till ett populärt område med trottoarer fulla med människor och mycket aktiviteter.


The Bronx Burger Bar har en avslappnad och välkomnande atmosfär. Restaurangen har två våningar och det finns ett biljardbord och ett fussball-spel där man kan roa sig innan eller efter maten. Personalen är extremt trevlig och uppmärksam. Nästa gång du känner för en fantastisk burgare i en avslappnad och lekfull miljö, är The Bronx Burger Bar ett perfekt val för dig!


20150123_201438Foto från Bronx Burger Bar


Besök The Bronx Burger Bar’s hemsida för mer detaljer och ta en titt på deras meny!


Om du är på jakt efter frukost eller brunch, kolla in Paolas första tips; Café Kalaset.