I Sverige kryllar det av spännande konferensrum - stora, små, mellanstora, gigantiska. Vi har listat de 8 coolaste konferensrummen du kan hitta i Sverige, både för små och stora sällskap.

conference room, table, chairs, yasuragi, manga
Konferensrummet Manga på Yasuragi.

Quality Hotel™ 11, Göteborg

Teater - Lärlingen

Maskingatan 11, Göteborg QH 11: Conference room*Konferensrummet Teater - Lärlingen rymmer 188-210 personer. * QH 11: Deluxe twinSläng dig i en skön hotellsäng efter en dag med viktiga möten och nya lärdomar.

Quality Hotel 11 i Göteborgs hamn hittar du Teater - Lärlingen, vilket är ett konferensrum i form av en teater. På alla Quality Hotel ingår dessutom popcorn och mjukglass under konferenser. Vad passar då bättre än en hel teatersal för er konferens? Hotellet ligger vid ett gammalt båtvarv och har en fantastisk utsikt över vattnet. Utsikten är som mest slående från restaurangen Kök & Bar 67, som har fönster från golv till tak.

Boka ditt konferensrum på Quality Hotel 11 här.

Quality Hotel 11:

 • 259 hotellrum
 • Gym- och wellnessavdelning
 • Restaurang: Kök & Bar 67
 • Parkering: Ja

Hotel C Stockholm, Stockholm

Pinkroom

Vasaplan 4, Stockholm Hotel C Stockholm: Conference room, PinkroomPinkroom på Hotel C i Stockholm är vackert inrett med naturmaterial och dova färger. Hotel C Stockholm: Conference room, Pinkroom detailsModerna detaljer med en klassisk touch är en genomgående röd tråd i hela rummet.

Konferensrummet PinkroomHotel C Stockholm är ett rogivande och inspirerande mötesrum. Här väcks den kreativa sidan och många idéer föds. Hotellet ligger på Vasaplan i Stockholm, bara några kvarter ifrån Centralstationen. Hotel C Stockholm har dessutom Sveriges coolaste bar, Icebar. Här är är det -7°C året runt och all inredning (inklusive glasen) är gjord av is - perfekt ställe att avsluta konferensen på och ger ett minne för livet.

Boka ditt konferensrum på Hotel C Stockholm här.

Hotel C Stockholm:

 • 367 hotellrum
 • Restaurang: Swede Hollow
 • Bar: Icebar
 • Parkering: Ja

Nordic Light Hotel, Stockholm

Glory

Vasaplan 7, Stockholm Nordic Light Hotel: Conference room, GloryGlory på Nordic Light Hotel.

Runt hörnet från Hotel C Stockholm finns Nordic Light Hotel - ett centralt beläget, nyrenoverat hotell i nordisk stil. Här finns det udda, lilla konferensrummet Glory som är ett cirkulärt rum med glasväggar och enkel inredning. Perfekt för möten i mindre sällskap. Självklart går det att dra en gardin runt glasväggarna, så att ingen som passerar ser in. På hotellet finns även restaurang och bar med både råvaror och drycker från norden.

Boka ditt konferensrum på Nordic Light Hotel här.

Nordic Light Hotel:

 • 169 hotellrum
 • Gym
 • Restaurang: Lykke
 • Bar: Löjromsbaren
 • Parkering: Ja

Clarion Collection® Hotel Borgen, Örebro

Konferensen

Klostergatan 1, Örebro CC Borgen: Conference roomKonferensrummet i gotisk stil är vackert och enkelt inrett. CC Borgen: Conference room, close upDe tre gotiska fönsterna släpper in massor av naturligt ljus.

Det vackra konferensrummet KonferensenClarion Collection Hotel Borgen ligger i Örebros egna riddarborg. Gotiska fönster, stengolv, kalkade väggar och högt i tak gör detta till ett väldigt vackert konferensrum.

Den medeltida, gotiska stilen som genomsyrar borgen antyder på dess ålder. Men den är antagligen inte så gammal som du tror. Borgen stod klar år 1891 och har tidigare varit både sparbankshus och bostad åt författaren Hjalmar Bergman.

Boka ditt konferensrum på Clarion Collection Hotel Borgen här.

Beautiful Clarion Collection Hotel BorgenRiddarborgen och hotellet Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro.

Clarion Collection Hotel Borgen:

 • 125 hotellrum
 • Gym- och relaxavdelning
 • För boende på Clarion Collection Hotel ingår frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal i rumspriset.
 • Parkering: Ja

Quality Hotel™ Friends, Stockholm

Santiago Bernabéu

Råsta Strandväg 1, Solna QH Friends: Conference roomModernt, stilrent och naturligt ljus råder i konferensrummet Santiago Bernabéu på Quality Hotel Friends. QH Friends: Resturant Brasserie X, viewAvsluta konferensen eller mötet med en middag på hotellets restaurang The Social Bar & Bistro som ligger på 25:e våningen.

Precis bredvid Mall of Scandinavia och Friends Arena hittar du konferenshotellet Quality Hotel Friends. Här finns konferensrummet Santiago Bernabéu, som platsar på denna lista för den moderna och stilrena atmosfär rummet har. Runda fönster med naturligt ljus återspeglas i taket med de stora runda lamporna. Möblerna och detaljerna som går i naturens färger, ger lugn och koncentration åt era mötesdeltagare. Eftersom att det är ett Quality-hotell så ingår såklart både mjukglass och popcorn.

Namnet på hotellet är inspirerat från samarbetet med antimobbbingorganisationen Friends. Konferensrummen är däremot döpta efter olika stadiums runt om i världen - konferensrummet här ovan är döpt efter Santiago Bernabéu, en fotbollsarena i spanska Madrid.

Boka ditt konferensrum på Quality Hotel™ Friends här.

Quality Hotel Friends:

 • 399 hotellrum
 • Gym
 • Restauranger: The Social Bar & Bistro och In Between
 • Bar: Bar X
 • Parkering: Ja

Yasuragi, Stockholm

Manga och Fuji

Hamndalsvägen 6, Saltsjö-Boo Yasuragi: Conference room, MangaKonferensrummet Manga som går i starka färger och japanska mangafigurer. Yasuragi: Conference room, FujiDen vackra konferenssalen Fuji är perfekt för större sällskap som söker något extra.

“Yasuragi, men är inte det ett spahotell?” undrar du säkert nu. Jodå, det stämmer. Ett av Sveriges mest kända spahotell till och med. Men självklart finns det även konferensmöjligheter här, för vad är det bästa att kombinera sitt möte med? Jo, japanska bad för att lugna ned sitt nervsystem, få stress att rinna av och komma i kontakt med sina bästa idéer.

Hela Yasuragi är inspirerat av Japan - allt från det unika japanska badet till inredning, mat, och trädgård. Likaså konferensrummen. Det lilla rummet Manga är inspirerat av just manga och är prydd med starka färger och figurer. Konferensrummet Fuji är en större variant som rymmer upp till 400 personer. Här går inredningen i takt med den lugnare delen av Japan, fylld med vackra detaljer.

Boka ditt konferensrum på Yasuragi här.

Är ni här och konfererar, ingår alltid entré till det vackra japanska badet med olika varma källor både inne och ute i naturen.

Yasuragi: Japanese outdoor poolsDe japanska baden på Yasuragi.

Yasuragi:

 • 191 hotellrum
 • Restauranger: Teppanyaki Kiri, veganska Saishoku och två á la carte matsalar
 • Bar: Totoro Sake Bar och Cocktail Bar
 • Parkering: Ja

Clarion Hotel® Wisby, Gotland

Hansarummet

Strandgatan 6, Visby CL Wisby: Conference room, HansarummetI Hansarummet möts du av målade fönster och medeltida detaljer på väggar och tak.

Clarion Hotel Wisby ligger centralt innanför Visbys ringmur. Staden Visby har en rik historia som härstammar ända till medeltiden, men även hotellet har en väldigt unik historia. Sedan mitten av 1800-talet har det funnits hotell i dessa lokaler, men historien sträcker sig ännu längre bak än så. Här finns en gränd, pelare och kryssvalvsrum som är mer än 700 år gamla, väl omhändertagna av personalen på Clarion Hotel Wisby.

Med hotellets rika historia är det en självklarhet att detta ska återspeglas i resten av hotellet - Hansarummet är ett konferensrum med vackra, medeltida detaljer som målade fönster och valv på både väggar och i taket. Ett konferensrum du helt enkelt inte får missa.

Boka ditt konferensrum på Clarion Hotel Wisby här.

CL Wisby: Old exteriorGammal bild på Clarion Hotel Wisbys exteriör, då Stadshotellet. Okänt årtal. CL Wisby: ExteriorClarion Hotel Wisby idag.

Clarion Hotel Wisby:

 • 212 hotellrum
 • Spa
 • Restauranger: The Social Bar & Bistro och Restaurang Kaptenshuset
 • Bar: Vinterträdgården
 • Parkering: Ja

Intresserad av en konferens eller ett möte hos oss?

Läs mer eller boka konferensrum i Sverige här. Tveka inte på att kontakta oss om ni har några frågor.