Ett nytt och spännande kapitel ska skrivas. I och med det får hela boken ett nytt namn: Nordic Choice Hotels blir Strawberry.

Petter A Stordalen speaking at VK
Det var på Nordic Choice Hotels vinterkonferens (i år hållen i juni) som namnbytet annonserades.

Stora, spännande saker kommer hända hos oss de närmsta tio åren. Ambitionen är att dubbla antalet hotell som våra gäster kan välja mellan, skapa fler medlemsfördelar och komma på helt nya tjänster för att göra hotellvistelsen och allt som hör till till en sömlös och minnesskapande upplevelse.


Detta är vad chefen själv, ägare Petter A. Stordalen, har att säga om saken:


– Att växa ligger i företagets DNA, och för att vi ska fortsätta det fantastiska växande som vi har sett de senaste 25 åren krävs förändring. Det räcker inte längre att bara anpassa sig. Vi ska sitta i förarsätet. Vi ska vara bäst i klassen på hotellupplevelser. Och vi ska utmana vår roll som reselivsaktör med mål om att bli mer relevanta för fler, oftare. Därför markerar Strawberry en ny och spännande era för oss.


“Vad betyder detta för mig?”, undrar du, vår kära gäst


Just nu betyder det helt enkelt att vi under 2023 ska byta namn från Nordic Choice Hotels till Strawberry. Så oroa dig inte, det påverkar inte din medlemsnivå, dina bokningar, hotellnamn eller hotellkedjor.


Den andra chefen, verkställande direktör Torgeir Silseth, har detta att säga om den nya eran:


– Nu går företaget in i en ny tid som ska möta framtidens reseliv, och då måste vi skapa en ännu mer attraktiv lojalitetsklubb med produkter och erbjudanden anpassade för framtidens gäst. Samtidigt ska vi bygga vidare på kärnan i allt Nordic Choice Hotels står för, nämligen hållbarhet, mångfald och inkludering, att ge folk en chans och kämpa mot utanförskap.


Vill du hänga med i svängarna framöver? Våra medlemmar får alltid information först, så bli medlem i Strawberry och ta emot nyhetsbrev. Och få erbjudanden medan du väntar.