Medlemskap
En hand fylld med smultron.

WeCare

Låt oss göra världen till en bättre plats

WeCare

Strawberry har en vision att göra världen till en bättre plats. Med filosofin att aldrig nöja oss och att alltid kämpa för förändring. Det går hand i hand med det som vi värdesätter mest, människor och vår planet.

People hugging each other in the sunset.

WeCare

Med ett varmt bankande hjärta

Det är ett ambitiöst mål – att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030. För att nå det krävs fler hållbara lösningar för livsmedel och byggnader. Samtidigt fortsätter vi arbetet med att skapa ett företag som är inkluderande och bygger på mångfald. Vårt arbete drivs av ett varmt bankande hjärta och förhoppningen att stolt kunna berätta för framtida generationer att vi gjort vårt allra bästa.

Det finns två saker som vi värdesätter mer än något annat - människor och vår planet

Människor

Jämställdhet och inkludering

Vår ambition är att vara marknadsledande inom mångfald och inkludering. Vi uppskattar olikheter och skapar miljöer som får människor att känna sig välkomna, respekterade och värderade. Vi vet att människor från olika kulturer och bakgrunder gör oss smartare, effektivare och mer kreativa.

Utsikt från en bergssida över norska staden Bergen i solnedgång.

Planeten

Hållbarhet

I Strawberry jobbar vi alla mot samma mål – att lämna en mer hållbar jord åt framtida generationer. Vårt hållbarhetsarbete handlar i grunden om att göra skillnad genom handling. Från att reducera vårt koldioxidavtryck till att främja etiska och ansvarsfulla verksamheter. Vi vet att varje steg räknas, men vi åtar oss också att ta de stora kliv som behövs. Vi letar ständigt efter nya innovativa lösningar för att minska vår påverkan på miljön.

Planeten

Klimatneutrala till 2030

Vi är fast beslutna att bana väg i vår bransch. Det ska vi göra genom att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet, och halvera utsläppen i vår värdekedja till 2030. Det är ett av de mest ambitiösa målen i branschen. I dag har vi inte alla lösningar på plats. Men vi är redo för utmaningen och är övertygande om att det finns mycket att utveckla och utforska för att ta oss dit vi behöver vara år 2030. Målet är satt.

Sam Radstakken Nissen, Hotel Manager at Comfort Hotel Solna, standing at the hotels roof on the solar panels.

Planeten

Byggnader

En mer hållbar framtid och en klimatneutral verksamhet kräver att vi fokuserar på våra hus. Med genomtänkta lösningar för design, konstruktion och fastighetsdrift kan vi minimera miljöpåverkan. För att minska koldioxidutsläppen och nå våra klimatmål prioriterar vi energieffektiva och smarta metoder.

Färgglad mat på restaurang TAK i Stockholm.

Planeten

Mat & dryck

Livsmedel spelar en nyckelroll när det gäller att förbättra människors hälsa, och detsamma gäller hälsan för vår planet. Med målet att göra en positiv skillnad investerar vi helhjärtat i hälsa, klimat och miljö. Det gör vi genom att servera ansvarsfullt producerad mat och dryck.

Dominic Gorham hälsar en gäst välkommen i receptionen på Sommerro, ett hotell i Oslo.

Planeten

Samhällsansvar

Vi har åtagit oss att utforska alla möjliga vägar för att minska klimatavtrycken från vår egen verksamhet och från vår värdekedja. I tätt samarbete med våra partner och leverantörer arbetar vi för att hitta innovativa lösningar och initiativ, så att vi även i framtiden ska kunna erbjuda våra gäster den bästa möjliga upplevelsen - samtidigt som vi minskar utsläpp och miljöpåverkan.

Två kockar filear en fisk i ett restaurangkök.

Jobb

Bli en del av Strawberry

Vi är en samling av unika individer som drivs av energi, mod och begeistring. Tillsammans skapar vi fantastiska upplevelser varje dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmar upplever mer

Bara bra anledningar att bli medlem

Rabatt på hotellrum. Förtur på erbjudanden. Bonuspoäng som du kan boka hotellrum för. Gratis kaffe när du vill. Gör som 2,6 miljoner andra, bli medlem! Det är såklart helt kostnadsfritt.