Du behöver inte bo på hotell ofta för att det ska löna sig att vara medlem i Strawberry. Visste du att du får bonus tillbaka efter bara en natt när du är BLUE-medlem?

Glad tjej i konfettiregn Nordic Choice Club
Nordic Choice Club

De enkla poängen


Det kostar ingenting att bli medlem i vårt lojalitetsprogram, Strawberry. När du är medlem får du många förmåner och bra erbjudanden och dessutom tjänar du bonuspoäng för varje natt du bor på ett av Strawberry över 200 hotell.


Glöm inte bort att 1 krona = 1 poäng. För varje krona du spenderar på hotellvistelser hos oss får du motsvarade summa bonuspoäng. Dessa poäng kan du sedan använda till nya hotellnätter och mycket annat, i stället för att betala med pengar.Bli BLUE-medlem och få förmåner


När du blir medlem i Strawberry får du BLUE-medlemskap hos oss. Därifrån når du de tre andra medlemsnivåerna genom att antingen tjäna ihop bonuspoäng eller genom antal hotellnätter.


Du uppgraderas till SILVER-medlemskap när du tjänat ihop 15 000 bonuspoäng eller har bott 5 nätter på våra hotell inom loppet av en tolvmånadersperiod. Med GULD-medlemskap, som är nästa nivå, får du ännu fler förmåner än i SILVER-medlemskapet. Och med ett PLATINUM-medlemskap som är vår högsta nivå får du absolut alla förmåner i hela vårt lojalitetsprogram. Vill du tjäna bonuspoäng och få förmåner varje gång du bor på ett av våra hotell? Gå med i klubben!


Tjäna bonuspoäng helt från starten


Redan som BLUE-medlem tjänar du bonuspoäng från första krona du spenderar hos oss. Du tjänar faktiskt bonuspoäng redan när du bor hos oss. Det enda du behöver tänka på är att boka på vår hemsida eller i vår app. Som medlem får du alltid 5-15% rabatt med vårt medlemspris!Ta med en kopp kaffe upp på rummet


Det kan vara lätt att glömma sina förmåner när man står där i receptionen med händerna fulla och ska checka in. Kanske ska du bara slänga in bagaget på ditt rum innan du ska ut igen. Men om kaffesuget slår in vill vi påminna dig om att BLUE-medlemmar får en gratis kopp kaffe (eller te) varje dag. Och du - denna förmån gäller även om du inte övernattar, gå bara in på ett av våra hotell och visa att du är medlem så bjuder vi på en kopp!


Förmåner till semesterresan, fritiden och hemmet


Strawberry samarbetar med många partners som alla medlemmar både kan tjäna och använda bonuspoäng hos. Om du till exempel ska boka resa, köpa ny resväska eller ansöka om privatlån, kan det löna sig att spana in avtalen hos våra partners.


Royal CaribbeanFoto: Royal Caribbean


Som medlem hos oss kan du dessutom ansöka om Strawberry Mastercard. Med detta kort blir du automatiskt uppgraderad till SILVER-medlem. Första gången du beställer och använder kortet får du 10 000 bonuspoäng som välkomstpresent. När du använder detta kort tjänar du bonuspoäng på alla köp du gör. Bonuspoängen du tjänar kan du sedan använda på hotellvistelser hos oss eller så kan du använda dem hos någon av våra partners.


Tjäna på maten – ät på hotellets restaurang


Om hotellet du ska bo på har restaurang så kommer det löna sig att välja denna när det är tid för middag. På Clarion Hotel®, Quality Hotel™ och våra fristående hotell får BLUE-medlemmar en restaurangkupong per övernattning. Använd den när du ska betala så drar vi det från din nota. Kupongen är giltig samma dag som du får den och är synlig i din app.Strawberry hittar du i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Litauen. En mängd olika hotell väntar på dig, på över 100 destinationer. Funderar du över vilka hotell som skulle passa dig bäst? Ta reda på mer här.


Alla BLUE-förmåner kan du läsa om här. Närmar du dig nästa medlemsnivå? Se vad som väntar dig med ett SILVER-medlemskap!