Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel The Reef Frederikshavn ,  Danmark

Quality Hotel The Reef

Frederikshavn,  Danmark

Det är helt sant! I Fredrikshavn kan du kolla in ett tropiskt universum med karibisk värme. Quality Hotel™ The Reef ligger nära hamnen och med köravstånd till sommarfavoriterna, Skagen och Aalborg. Här kan du simma runt i vattenparken i tropiska ljud

Quality Hotel The Reef 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Dagdrömmer du också om karibisk värme, kalla drycker och tropisk atmosfär? Som tur är behöver du inte åka längre än till Fredrikshamn för att uppleva en karibisk stämning. Quality Hotel™ The Reef är fyllt med fantastiska upplevelser för stora och små.

Obs: Äventyrligt vattenland - Vattenlandet är tyvärr stängt t.o.m. 12/7 och öppnar igen 19/7.

I vårt äventyrliga vattenland hittar du många spännande pooler omgivna av palmer och klippor, en plats som lockar fram leendet på hela familjen. Testa den 80 meter långa vattenrutschbanan, kämpa mot strömmen i kanalerna, eller prova ett djupdyk i den 3,5 meter djupa bassängen. Året runt kan du bada under bar himmel i hotellets uppvärmda bassäng, koppla av på spa eller njuta av solen på soldäcket under hela sommaren.

Mat och dryck

Efter en rolig utflykt till vattenlandet är vi redo att servera dig fantastisk mat i restaurangen Calypso och Det Gule Pakhus. Om du är sugen på en kall drink och lite snacks, har hotellet inte mindre än tre barer att välja mellan.

Centralt beläget

Hotellet ligger centralt i Fredrikshamn, nära hamnen och stranden. När du bor på hotellet har du också nära till många av attraktionerna på norra Jylland, som Skagen, Hirtshals och Aalborg. Du kan också unna familjen en rolig dag på Nordsøen Oceanarium eller fornøyelsesparken Fårup Sommarland, som bara ligger en bilresa från Quality Hotel™ The Reef.

Kontakt

  • Tordenskjoldsgade 14 9900 Frederikshavn , Danmark

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.