Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Tromsö

I Tromsö, även känd som Nordens Paris, möter du en häftig kombination av rå natur, magiska ögonblick och varma människor.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Bo på ett av våra fem hotell mitt i centrala Tromsö och upplev norrsken, beckmörker och arktiska äventyr på riktigt! Alla hotellen är belägna i centrum, bara 10 minuters bilresa från Tromsös flygplats, Langnes. I Tromsö kan du ta en paus i den historiska Ølhallen, Tromsös äldsta pub, och kolla upp Macks Ølbryggeri.

På ett av våra hotell kan du också koppla av i stadens enda utomhusbubbelbad, på hotellets tak. Har du tur så kommer aurora borealis stå för underhållningen med sin ljusshow över den nordnorska himlen. Om du gillar höjder, potentiell frisk bris och panoramautsikt, är det värt att ta linbanan upp till Storsteinen, med både café och utsiktsplats utomhus.

Inte minst måste den välkände Ishavskatedralen med konserter och kulturevenemang ses, och för familjen är det arktiska upplevelsescentret Polaria en spännande plats att tillbringa dagen på. Om sommaren får du åtminstone med dig midnattssolen. Sommartid i Tromsö är också perfekt för att åka på RIB-turer och fjordkryssningar, eller kanske havskajak och glaciärturer lockar mer?

Läs mindre
6 hotell i Tromsö

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.