Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norge

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norge

Quality Hotel Maritim har allt som du behöver. Rum, konferensfaciliteter, restauranger och centralt läge i Haugesund centrum. Här serveras prisvinnande frukost med utsikt över Smedasundet.

Quality Hotel™ Maritim 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Det finns många ord som kan beskriva platsen för vårt nya hotell i Haugesund: "fantastiskt" och "idylliskt" är bland dem. Det enda vi kan säga med säkerhet är att du själv behöver uppleva Quality Hotel™ Maritim för att hitta din egen beskrivning av denna unika diamant som vi är glada över att ha i vår samling.

Läge

Med det bästa läget på Smedasundet i Haugesund, önskar vi dig välkommen til Quality Hotel™ Maritim. I tillägg till fantastisk fjordutsikt erbjuder vi 311 rum och sviter, konferensfaciliteter och fyra restauranger mitt i hjärtat av Haugesund. Inte långt ifrån transport- eller shoppingmöjligheter.

311 behagliga rum i flera kategorier och fantastisk havsutsikt

Det finns oändliga skäl till att komma och bo hos oss. Oavsett om du är här på genomresa, semester, för ett event, kommer med ditt idrottslag eller som konferensdeltagare så finns det alltid ett rum som passar dig. Våra rum finns i olika kategorier och storlekar, med och utan balkong, och flera har en fantastisk utsikt över fjorden. När du bor på Quality Hotel™ Maritim finns allt du behöver för en härlig vistelse och en god natts sömn - inte minst vår frukost som du absolut inte får missa!

Restaurang, restaurang, restaurang och restaurang

Vi erbjuder inte bara en restaurang, utan hela fyra restauranger - snacka om att ge en totalupplevelse! Vi kan fresta med enkla lunchrätter, à la carte-restaurang och gourmetkök. Café René, Restaurang Gallionen, Brovingen Mat & Vin och Kompasset Bar ligger alla under samma tak. Och här törs vi påstå att vi har något för varje smak. Vill du läsa mer om vad de olika restaurangerna har att erbjuda så kan du ta en titt på våra facilitetssidor. Här kan du se bland annat meny och öppningstider.

Konferensfaciliteter och egen utescen

På Quality Hotel™ Maritim vet vi att magi sker när människor möts. Hos oss kan du hålla både större och mindre kurser eller konferenser i något av våra 21 mötesrum. Vårt största konferensrum har plats för upp till 870 personer. Vi har ordentligt med plats till att hålla större konserter, föredrag och arrangemang.

Vi ses på Quality Hotel™ Maritim!

Kontakt

  • Åsbygata 3 5528 Haugesund , Norge

Boka med företagsavtal?

Kontakta hotellet direkt via telefon eller e-post om du vill boka hotellrum med ditt företagsavtal.

Hitta till hotellet

Kommer du med bil

Följ GPS till Åsbygata 3

Taxi

Vi rekommenderar Haugaland Taxi, tlf +47 52 81 81 81

Offentlig transport

5 minuter att gå till/från Haugesund bussterminal

Om Quality Hotel Maritim

Antal hotellrum

311 hotellrum

Konferens-  och mötesrumskapacitet

21 konferensrum

Avstånd till flygplats

Haugesund flygplats, 15 km, ca 20 minuter med bil

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.