Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Kristiansand

Sørlandets huvudstad Kristiansand kallas inte «sommarstaden» for ingenting. Här njuter man av skärgård, bryggor och badplatser till fullo.

20 minuter in till Kristiansand centrum, och från våra hotell i Kristiansand är det lätt att utforska stadens många pärlor. Hotellen har perfekt läge mitt i centrum. Comfort Hotel Kristiansand med parkeringsgarage och gym ligger 200 meter från Kristiansand station. Clarion Hotel Ernst med restaurant, bar och relaxavdelning finner du 50 meter från gågatan Markens. Året runt bjuder Kristiansand på upplevelser. Besök festivaler eller ta turen till teater- och konserthuset Kilden, Kristiansand Konsthall och Sørlandets Konstmuseum. På Torvet finner du Kristiansand domkyrka och Rådhuset. På sommaren är det ett måste att vandra på Fiskebrygga på båda sidor av Gravane kanal, där färska räkor, läckra skaldjur och trevliga restauranger väntar. Inte minst är staden känd som "Barnens Stad", med zoo som är Norges näst mest besökta attraktion. Här får barnen se exotiska djur, Kamomillastad, Kapten Sabeltand och mycket mer. Vattenlandet Aquarama Bad på Bystranden är också värt ett besök under varma sommardagar , och för dem som gillar saltvatten och vackra öar, kan M/B Øya M/B Hollen och MS Bragdøya ta dig ut på en båttur.

Fler tips

5 spännande restauranger i sommarpärlan Kristiansand

Läs mindre
4 hotell i Kristiansand

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.